Samsung 37D6500

Un astfel de televizor LED 3D Samsung 37D6500 e recomandarea mea pentru cei ce vor o imagine generoase cu tehnologie 3D și să vine și cu alte tehnologiide ultimă generație. Acesta face parte din cunoscuta serie 6 – Smart TV (adică vine cu Smart Hub). Adică aveți posibilitatea să să conectați la internet prin intermediul softului preinstalat și să jucați chiar și jocuri de pe o consolă sau un desktop PC. Are destul de multe caracteristici speciale, dar AllShare mi se părut cea mai interesantă dotare. Cu aceasta puteți să conectați TV-ul la dispozitive wireless pentru redarea fișierelor media. Bineînțeles și restul funcțiilor/dotărilor sunt destul de interesant e și utile. Cât despre design-ul, său, pot spune că e unul foarte elegant și din profit se poate observa că e extrem de subțire. O alternativă ceva mai mare e 40D6510. 37D6500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificaţii tehnice

E vorba de un model Smart TV cu conversie 2D->3D și deci are și imagine 3D. Pe partea de audio Samsung 37D6500 vine cu sistem audio de tip down firing, două boxe de 10 W fiecare, Dolby Digital Plus, dts 2.0 + Digital Out, SRS TheaterSound HD și Dolby Pulse. Ecranul are o diagonală de 94 cm, panou Ultra Clear, imagine Full HD (deci rezoluție 1920 cu 1080 pixeli), contrast dinamic de tip Mega Contrast și câteva tehnologii (Wide Color Enhancer Plus, Clear Motion Rate 200 și Motor HyperReal 3D). Având în vedere că e un TV, are tuner digital de tip DVB-T/C/S2.

La capitolul conectori Samsung 37D6500 stă destul de bine: rețea (wireless și mufă RJ45), patru HDMI-uri, ieșire audio digitală, D-Sub, Scart, video composite, trei USBuri 2.0, slot CI, mufă pentru căști, RF in etc. Spre deosebire de o plasmă, un astfel de LED are un consum de numai 110 W. Ca și caracterisitic speciale are: Social TV, Search All, Smart Hub, Apps, Skype, browser web, sunet 3D, ConnectShare Film și multe altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, puteți viziona filme de pe stickul de memorie, are toate dotările necesare și vine de la un producător cu renume.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung 37D6500 cu imagine și conversie 3D e cea mai bună alegere dacă doriți un model de 94 cm și să fie oarecum accesibil. Spun asta pentru că există modele și de 2-3 ori mai scumpe. Jos am pus un clip cu un model foarte asemănător cu acesta:

Te-ar mai putea interesa