Samsung 32H6410, TV Smart 3D LED UE32H6410 de 80 cm

Samsung 32H6410 e un televizor reușit deoarece are caracteristici Smart, un design reușit, o diagonală satisfăcătoare și o tehnologie de conversie 3D. Din poza de jos și din clipul de la final se poate observa că are un stand destul de diferit, care arată precum două picioare. Din numele său e evident că e vorba de varianta pe alb, diagonala sa e de 80 cm și că e vorba de seria H6410 (H6400 e pe negru). Prețurile nu diferă chiar dacă culorile diferă și în acest caz e vorba de o serie din segmentul mijlociu. Adică nu nici prea scumpă dar nici prea ieftină iar caracterisiticile sunt bune. Nu e nevoie de un media player extern care să se ocupe de conversie, puteți folosi un stick USB sau hard extern pentru a viziona filme (există și varianta vizionării de conținut media de pe internet).

E vorba de generația nouă cu caracteristici speciale noi și caracteristici generale mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, DTS, tehnologie 3D, ajustare volum și altele. Pe partea de imagine are o rezoluție 1080p, 400 Hz, tehnologii de imagine bune și altele. E dotat cu tuner TV performant de tip  DVB-T/C/S2, player integrat cu redare USB, wireless, slot CI+, HDMIuri, USBuri etc.

Are mai multe porturile HDMIuri ca să puteți conecta mai multe gadgeturi cu interfață similară, dar și mai multe USBuri pentru conectarea de periferice.

Accesoriile incluse sunt cele standard și vă recomand să aveți 4 perechi de ochelari 3D pentru momentele în care vreți să vizionați filme 3D alături de familie. Majoritatea caracteristici speciale sunt cele Smart: Smart Hub, aplicație, Skype, browser web, Anynet+, ConnectShare etc.

Plusuri: are refresh de 400Hz, browser web, AllShare, redare USB, calitatea video bună, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu prea are.

Samsung 32H6410 e perfect pentru cei care vor un televizor ceva mai deosebit iar dacă alegeți un media player deoarece televizorul nu suportă multe formate media, e bine să fie unul tot cu tehnologie 3D. Jos e un mic video review al acestei serii dar dacă nu vi-l permiteți .

Te-ar mai putea interesa