Samsung 32F6200, televizor Smart LED

Dacă te interesează un televizor capabil și ieftin în același timp atunci Samsung vine în ajutorul tău cu televizorul Samsung 32F6200. Principalele sale atuuri ar fi ecranul mare de 32 inci (80-81 centimetri), iluminarea realizată cu LED-uri și faptul că are un soft inteligent care-l face Smart TV. Nu are suport 3D, dar nici nu știu dacă vă interesează acest lucru în condițiile în care are un
preţ bun Vezi prețul special de azi », iar portul Wi-Fi e integrat… deci nu aveți nevoie de adaptor wireless.

Aspect

Puteți observa că e un model argintiu cu picior în formă de X care mi sincer nu-mi place. Dacă nici vouă nu vă palce atunci vă puteți orienta spre achiziția unui suport TV compatibil. Porturile sunt localizate în spate, iar dacă sunteți interesați de capabilitatea playerului multimedia atunci trebuie știut că e foarte bun.

TV-ul
TV-ul

Caracteristici tehnice

UE32F6200 e un model al anului 2013 care vine cu un ecran de 32 inci foarte clar. Din seria F6200 există și alte modele cu ecrane mai mari cum ar fi 40F6200, 46F6200 și 50F6200. Imaginea e una foarte clară mulțumită rezoluției 1920x1080p, iar sunetul e și el calitativ, dar eu v-aș recomanda un home cinema gen Samsung HT-E455 pentru audiție plăcută. O să puteți conecta multe aparate la el deoarece are 4 porturi HDMI, iar dacă vă deranjează că nu are un anumit port (cum ar fi DVI sau VGA) atunci puteți apela la un cablu adaptor.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc exagerat; vine cu o garanție de minim 2 ani; are wireless incorporat; fiind smart are și browser web care poate fi utilizat cu succes pentru intrare pe Internet sau verificarea profilului Facebook în pauzele publicitare; poate fi controlat prin telecomanda cu care vine la pachet sau prin intermediul telefonului (o facilitate interesantă, dar nu prea utilă pentru mine); are suport PIP (imagine în imagine).
Contra: lipsa suportului 3D.

Concluzie

Smart TV-urile nu mai sunt așa de scumpe precum erau cândva, iar acest model UE 32F6200 ne demonstrează acest lucru. Vine cu o mulțime de facilități (majoritatea utile) care sunt similare cu cele întâlnite pe tablete sau telefoane. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece vine cu meniuri simple și ușor de accesat. Dacă nu vă pasionează caracteristicile smart atunci u trebuie neaparat să le utilizați deoarece televizorul poate fi utilizat cu succes pentru a viziona posturi TV în format digital mulțumită tunerelor DVB C și T.

Te-ar mai putea interesa