Samsung 32D400

Dacă te interesează un televizor LCD ieftin atunci recomandarea mea ar fi un Televizor LCD Samsung 32D400 deoarece are un ecran mare de 81 centimetri și e HD Ready. Vine cu caracteristica Connect Share Movie și asta presupune că poate reda filme de pe memorii USB, însă s-ar putea ca unele magazine să comercializeze variante de UE32D400 cu funcția Connect Share. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și acest preț e așa de mic deoarece nu are suport 1080p, în sensul că filmele 1080p merg, dar o să vedeți pierderi de detalii.

Poze

Alături sunt două imagini cu un model similar lui Samsung 32D400 și trebui știut că și LE32D400E1WXBT arată similar. În prima imagine îl vedeți alături de telecomandă și se poate observa că nu pare mare, însă astea sunt doar aparențele deoarece are 32 inci și ca mărime e de dimensiune medie.

Acesta e televizorul
Meniul playerului

Specificaţii tehnice

Samsung LE-32 D 400 e un TV de ultimă generație chiar dacă are ecran LCD, dar asta nu e neaparat un dezavantaj deoarece consumul de curent nu e prea mare. Vine cu tuner digital de tip DVB-T și DVB-C (unele magazine specifică că are dvb c, altele nu) și asta înseamnă că o să puteți urmării transmisii digitale pentru care le unii furnizori de cablu nu o să aveți nevoie de un decodor separat. Având USB, HDMI și D-Sub se poate spune că are cele mai populare și utile conexiuni. Din nou, unele magazine nu specifică că 32d 400 are Scart și RF, dar trebuie să știți că nu există TV-uri fără RF.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine… parcă ar fi un monitor; poate reda filme (nu știu ce codecuri suportă sau dacă poate reda *.mkv); 32D400 are suport dts 2.0 ceea ce e un mare plus și în mod normal acest lucru presupune că poate reda *.mkv 720p; prețul nu e deloc mare; garanția e de 2 ani și poate fi mărită la 4 c un efor financiar minim.
Contra: nu are suport Full HD ceea ce înseamnă că nu o să puteți vedea filme Blu-ray la calitate maximă pe 32D400, dar și calitatea filmelor HD e foarte bună.

Concluzie

32D400 e un tv Samsung foarte bun și nu avem ce comenta referitor la designul său ori la preț deoarece incorporează foarte multe funcții. Pentru a vedea cum arată am pus un preview video alături al unui TV similar. Se poate vedea cum arată meniul playerului lui 32D400 și cred că va fi ușor de utilizat chiar și de un copil, dar nu prea mic.

Lasă un comentariu