Samsung 32C550

Televizorul LCD Samsung 32C550 de 81 centimetri este unul dintre cele mai bune televizoare cu diagonală de 32 de inci şi ecran LCD. Costă undeva la 1599 lei şi punctele lui forte sunt diagonala mare, că are HDMI, suport 1080p şi o mulţime de funcţii utile. Aş putea spune că vine ca o alternativă la Samsung 32C530 care negru complet.

Poze

În spate, conexiuni
Acasă, despachetat

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Review

Samsung 32C550 reprezintă eleganța la un preț accesibil. Face parte din noua linie acelor de la Samsung și sunt inspirate de frumusețea naturii… nu știu la ce se referă.
Are Crystal Design, adică se referă la schimbări subtile în designul produsului. Frumuseţea se află în forme, culori și lumină. Noile materiale din care e construită această generație de TV-uri Samsung 32C550 oferă un design complet nou pentru TV.
Are patru conexiuni HDMI (High Definition Multimedia Interface) prin care puteți conecta player-e CD, console de jocuri, receptoare de satelit. Trei conexiuni HDMI din spate pot fi folosite pentru dispozitivele enumerate mai sus, iar cel din față, al patrulea, poate fi folosit pentru a conecta camera video, foto ori laptopul. Deci, HDMI-ul este cea mai bună interfață pentru a fi conectate dispozitive ori surse HD pe un HDTV cum este Samsung 32C550.
Acest televizor are și niște difuzoare de foarte bună calitate care redau un sunet plin și clar.

Păreri pro şi contra

Pro: are o diagonală mare, media player, HDMI, e 1080p, are conexiune reţea LAN şi WLAN, tuner PIP, DLNA şi multe alte funcţii şi dotări.
Contra: nu este LED.

Specificaţii tehnice

Samsung 32C550 este un TV cu tehnologie LCD (din păcate nu este şi LED), iar pe partea audio are o ieşire de 2 x 10W, iar sunetul este Dolby Pulse şi Dolby Digital Plus.
Ecranul are o diagonală de 32 de inci (81 centimetri), rezoluţie 1920 pe 1080 pixeli (1080p, Full HD). Are Tuner DVB-T şi C cu suport MPEG4.
Un lucur foarte important e faptul că are media player integrat, iar pe partea de conexiuni are HDMI, SCART, conexiune reţea wireless ready şi altele.

Concluzie

Acest televizor LCD Samsung 32C550 este un televizor de ultimă generaţie la un preţ sub 2000 de lei şi cel mai important lucru e că poate fi conectat la internet şi la dispozitive fără fir.

Lasă un comentariu