Samsung 22H5610, televizor LED UE22H5610 de 54 cm

Samsung 22H5610 e varianta pe alb, pe când cele H5600 sunt pe negru. Un televizor LED de 54 cm pare o alegere bună pentru cei care nu vor nici o rezoluție prea mare. E vorba de un Smart TV din segmentul inferior, adică nu oferă multe caracteristici Smart. Totuși, beneficiați de un browser web, acces la diverse servicii web, Skype, AllShare, aplicații etc. Mai sunt și altele, dar acelea le voi enumera mai jos. E bine să s-a păstrat acel design cu margini înguste și puțin transparente, standul oval etc. Cu alte cuvinte, există și modele mai vechi care arată exact ca și acesta însă caracteristicile sunt mai bune la televizoarele mai noi.

Are o rată de refresh bună dar putea fi mai bună având în vedere că e un Smart TV. Prețul său Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Face parte . Chiar dacă e un televizor Smart, tehnologia de conversie 2D-3D nu e una standard. Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, DTS, ajustare volum și Dolby MS10. Sistemul audio e același – Down Firing + Full Range, care e destul popular și e prezent pe multe modele. Diagonala sa e una de 54 cm iar rezoluția sa e una HD. Are un tuner TV de tip DVB-T/C deci poate recepționa posturi TV de tip HD.

Are mai multe USBuri decât cele ale unui televizor obișnuit. Poate reda fișiere media prin playerul multimedia integrat iar pentru că e un televizor mai performant. Cu toate acestea, un media player extern e mai bun deoarece acela suportă mai multe formate media.

Pe lângă caracteristicile standard (care le puteți găsi la oricare alt model), are următoarele: senzor eco, WiFi Direct, Anynet+, istoric, Allshare, News On, Apps etc.

Plusuri: toate acele caracteristici SMart, WiFi, design elegant, redare USB, puteți socializa dacă aveți și acele periferice.
Minusuri: nu e cel mai accesibil model de 54 cm.

Samsung 22H5610 arată perfect într-o cameră bine iluminată deoarece e pe alb și nu ocupă mult spațiu. Nu e genul de televizor care l-ați putea pune pe perete. O alternativă poate fi acel model pe negru care costă la fel de mult și are aceleași caracteristici speciale.

Te-ar mai putea interesa