Samsung 22H5600, TV Smart LED UE22H5600 de 54 cm

Televizorul LED Samsung 22H5600 e o alegere bună dacă vă interesează funcționalitatea și vreți ceva accesibil. Un Smart TV mic e și accesibil, iar pentru o cameră mică nici nu aveți nevoie de un televizor cu diagonală mare. Având în vedere că are 22 de inci, nu prea văd de ce ați vrea o imagine 1080p. Pentru vizionat filme mi se pare ok, doar dacă vreți să-l conectați la PC sau la o consolă e nevoie de mai mult. Dacă desktopul vostru nu are HDMI, atunci nici nu veți putea conecta acest TV la el deoarece nu are și VGA. Designul e pur și simplu splendid, dar l-am văzut și la alte modele mai vechi. Nu cred că trebuia schimbat și există și o variantă similară pe alb.

Deci dacă nu vă place negrul că e prea clasic, se poate alege și o variantă pe alb care costă la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Nu oferă tehnologie 3D, dar acea tehnologie de imagine e prezentă doar la modelele scumpe. A fost lansat anul acesta de aceea are și un refresh de 100 Hz. Calitatea sunetului e peste medie și e satisfăcător, dar puteți alege un sistem home cinema dacă vă plac filmele. Are porturi ca: HDMI, USB, Scart, composite etc. La televizoare ca și acesta HDMIurile sunt mai multe, dar și USBurile sunt două la număr. Puteți conecta mai multe gadgeturi cu interfață HDMI și le puteți controla cu o singură telecomandă- Anynet+.

Are caracteristici speciale interesante și le veți găsi la alte modele recent lansate: mod jocuri, AllShare, browser web, aplicații, WiFi, magazine online etc.

Plusuri: puteți alege între acesta și varianta pe alb, e vorba de o generație nouă cu destule caracteristici Smart, aplicații, procesor cu 4 nuclee și altele.
Minusuri: poate că nu e cel mai ieftin model de 54 cm.

Samsung 22H5600 poate fi următoarea voastră alegere dacă v-ați plictisit de vechiul televizor deoarece nu are caracteristici speciale multe și nici calitatea imaginii nu impresionează. La acesta rata de refresh e bună, sunet mi se pare destul de puternic și nu e nevoie de un media player (are redare USB).

Te-ar mai putea interesa