Samsung 22H5000, televizor LED UE22H5000 de 54 cm

Televizorul LED Samsung 22H5000 e o alegere bună pentru cei care nu vor un televizor prea deosebit, adică fără caracteristici multe. Arată foarte bine și spre deosebire de seria H4000, aceasta are ecran 1080p și un design mai elegant. Chiar și dimensiunile diferă adică această serie poate ajunge până la 125 cm. Chiar dacă nu e chiar accesibil pentru 54 de cm, e de apreciat calitatea imaginii și calitatea sunetului. marginile ecranului sunt foarte înguste și nu m-ar mira dacă pe viitor, acele margini să nu mai existe, adică imaginea să ajungă până în margini. Alături de acesta puteți lua și un media player dacă vreți un suport media mai bun.

Prețul său e destul de bun având în vedere că nu e foarte mare dar alternative există dar acelea au fost lansată în anii precedenți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TVul
TVul

E vorba de o serie lansată în 2014 și care impresionează prin dotări standard mai bune. E vorba de un televizor de 22 inci cu imagine Full HD și rata de refresh e importantă. Un refresh de 100 Hz e satisfăcător și e bine să nu fie mai mic. Această caracteristică poate oferi imagini cât mai naturale adică fără blur.

Pe partea de sunet nu am ce să-i reproșez, deoarece la un așa televizor nu puteți avea pretenții mari iar un sistem audio extern întotdeauna va fi mai bun. Poate reda fișiere media de pe un hard disk extern sau de pe o memorie USB, dar nu va putea reda chiar orice format. Ca și porturi are un USB, două HDMIuri, video composite, Scart etc. Mai multe HDMIuri pot fi de folos dacă aveți multe gadgeturi cu ieșire HDMI și aveți nevoie de un monitor/TV. Are destule caracteristici speciale însă sunt cele clasice nu ca și cele de la Smart TVuri.

Plusuri: redare media prin USB (e nevoie de un mediu de stocare USB – stick USB sau HDD), are 2 HDMIuri, moduri diferite și aspect elegant.
Minusuri: nu are.

Samsung 22H5000 e cea mai mică alegere pentru un dormitor sau o bucătărie, dar pentru o sufragerie eu aș alege unul de cel puțin 80 cm. E mai bine să alegeți un ecran mai mare în special dacă televizorul va fi pus la o distanță mai mare față de voi, dar trebui să țineți cont și de dimensiunea camerei.

Lasă un comentariu