Samsung 19ES4000

Samsung 19ES4000 e un televizor care arată mai mult ca un monitor deoarece are un ecran cu o diagonală mică. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă ai o cameră mică atunci cred că e numai bun deoarece diagonala are 19 inci (aproximativ 47 centimetri). Ecranul are o rezoluție de tip HD+ și vă dați seama că nu ar fi avut niciun sens o rezoluție Full HD cum are . Cred că dacă ai o garsonieră ori un mic apartament atunci acest TV ar fi numai bun pentru tine deoarece nu ocupă mult spațiu, iar imaginea afișată e de claritate, dacă și sursa e de calitate.

Poze

Samsung 19ES4000 e un model foarte interesant care e foarte compact și deoarece ecranul are doar 19 inci și greutatea sa e mică de undeva la 3 kilograme. E un TV negru și pe partea de estetică, singurul lucru care nu-mi place e piciroul, dar putem scăpa de această problemă prin montarea sa pe un suport.

În cutie
Din spate

Specificaţii tehnice

UE19ES4000 e un televizor foarte ieftin de la Samsung, iar acest lucru e unul neobișnuit pentr unbrand așa de mare. Chiar dacă e ieftin, dotările sale sunt tot premium. Prin tre aceste dotări se numără ecranul LED cu rezoluție HD+ (1366 pe 768 pixeli), tunerele digitale printre care se numără DVB-C; playerul multimedia care e capabil să redea o mulțime de fișiere.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic și de aceea dacă stai la „bloc” atunci cred că e un televizor foarte bun deoarece la bloc nu ai camere prea mari, iar cu un televizor mare ți-ai strica ochii; raportul dintre calitate și preț e foarte bun deoarece are un preț mic și are tehnologie utilă; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult în funcție de posibilități; consumul de curent e foarte mic de aproximativ 22W și asta e un lucru bun deoarece nu-ți va umfla inutil facturile la curent.
Contra: nimic.

Concluzie

Multă lume preferă astfel de televizoare deoarece sunt ieftine și în majoritatea cazurilor un Smart TV costă mult prea mult și multora nu le este util. Mulți intră pe Internet de pe laptop și li se pare ciudat să intre și de pe TV și din această cauză cred că nu are niciun rost achiziționarea unui televizor inteligent… dacă nu dispui de un buget mare.

Te-ar mai putea interesa