Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 19D4000

Dacă te interesează un televizor LED ieftin atunci ar trebui să iei în considerare achiziţia unui TV LED Samsung 19D4000 de 48 centimetri (19 inci) deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. În același preț mai este inclus și un prelungitor în valoare de 60 de lei. Samsung 19D4000 este unul de culoare neagră cu aspect lucios care oferă un plus de eleganță acestuia. Design-ul este același ca și la celelalte TV-uri de la Samsung recent apărute motiv pentru care am postat câteva poze, doar la capitolul specificații diferă. Pot spune că piciorul televizorului este închis la culoare, spre negru.

Poze

Din față

Acasă

Caracteristici și specificații tehnice

Samsung 19D4000 nu este un TV cu tehnologie 3D dar este unul cu tehnologie LED. Are două difuzoare incorporate de 3 W RMS fiecare. La capitolul audio are intrare sunet, tehnologie sunet SRS Theater, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS 2.0 cu ieșire digitală. La partea de video are un ecran de 48 cm, un contrast ridicat, imagine HD, rezoluție ecran de 1366 cu 768 pixeli, aspect imagine 16 pe 9.

Ca și caracteristici speciale, Samsung 19D4000 are Motor HyperReal, Wide Color Enhancer Plus, Clear Motion Rate 50, toate acestea pentru o redare mai optimă a filmelor la o calitate cât mai bună. La capitolele tuner, recepție și transmisie are tuner digital (DVB-T MPEG4* și DVB-C MPEG4*). Are player multimedia integrat. Pe partea de conectori are mufă pentru căști, D-SUB, SCART, intrare PC, slot CI, două HDMI-uri, intrare video composite, intrare USB 2.0, intrare RF, ieșire audio digitală (optică). Samsung 19D4000 are un consum de circa 35 de W cu tot cu stand și cântărește undeva la 3,4 kilograme

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung 19D4000 vine cu multe tehnologii, și caracteristici speciale printre care mai amintesc: căutarea automată de canale, modul jocuri, programare alarmă, Anynet+, echilibrare automată volum, EPG, Tuner PIP, Channel List USB-Clone și oprire automată.

Ca minusuri: nu prea i-am găsit.

Concluzie

Acest TV LED Samsung 19D4000 de 48 centimetri sau de 19 inci are un raport calitate/preț foarte bun motiv pentru care îl recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu