Rowenta RO5737

Rowenta RO5737 e unul dintre cele mai bune aspiratoare și asta deoarece are o putere de 1000W, poate aspira o suprafață mare, iar reziduurile sunt filtrate de filtrul HEPA 13. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care la prima vedere e mare, dar merită. În opinia mea ar putea fi considerat ca fiind un model clasic deoarece sistemul de aspirare e uscat, iar praful e colectat într-un sac. Aceste lucruri nu sunt negative deoarece deoarece când se umple sacul îl luați și îl aruncați spre deosebire de modelele fără sac unde există posibilitatea să vă murdăriți.

Poze

Silence Force Extreme Compact Rowenta RO5737 e un model crem care va putea fi folosit cu succes de oricine, chiar și de către copii. Modelul de față e unul de culoare crem care arată destul de mult cu RO5441 pe partea de design. Din prima imagine se poate vedea c[ pachetul e destul de bogat fiind format din tubul telescopic, periile standard și mică, dar și de accesoriul pentru spațiile înguste.

Pachetul
Componenta principală

Specificaţii tehnice

Modelul RO5737 vine să ne ajute să facem rapid curat pe acasă deoarece are o putere de 1000W, o capacitate mare de colectare de 3,5 litri și poate aspira suprafețe mari. Acest ultim lucru e datorat faptului că are un cablu lung și din această cauză suprafața de aspirare ajunge la 8 metri.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat compact; fiabilitatea e foarte bună deoarece sacul se schimbă rapid și fără bătăi de cap; raportul dintre preț și calitate e unul decent; pachetul de accesorii e unul destul de bogat; reziduurile eliminate sunt foarte puține deoarece aspiratorul prezintă filtrare HEPA.
Contra: poate că zgomotul produs la aspirare e cam mare fiind de 65 decibeli, dar asta așa e la toate aspiratoarele.

Concluzie

În cazul în care vrei un nou aspirator atunci Rowenta ar fi un brand de la care ai ce alege. E foarte cunoscut pentru electrocasnicele sale de dimensiuni reduse, iar la aspiratoare se pricepe de minune. Modelul de față e unul nou și cred că ar fi foarte util persoanelor care vor să-și țină căminul curat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Rowenta RO5737”

  1. Aspiratoarele din gama Silent Force (ca acesta) de la Rowenta sunt cunoscute tocmai pentru ca sunt foarte silentioase, iar chiar si in cazul in care faci un review doar citind ce gasesti pe emag la date tehnice -ar trebui sa stii ca 65db e destul de putin (spre minim); tocmai din aceasta cauza pretul este mai mare, insa total justificat (poti vorbi linistit la telefon in timp ce aspiri).

Comentariile sunt închise.