Rowenta Perfecto Expresso ES440030

Probabil îți place cafeaua și vrei să o savurezi pe cea mai bună, însă pentru acest lucru ai nevoie de un espressor de cea mai bună calitate cum e espressorul Rowenta Perfecto Expresso ES440030. Vine ca o alternativă la ES0600 care nu prea e espressor. Aparatul de față e bun deoarece are o presiune de 15 bar, iar rezervorul de apă suportă 0,8 litri așa încât să poți face mai multe cești de cafea ori derivate ale cafelei. Brandul Rowenta e unul deosebit de cunoscut în segmentul electrocasnicelor mici și din această cauză oferă și o garanție de 24 de luni pentru produs deoarece nu are de ce să se teamă. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu se poate spune că e un aparat scump deoarece majoritatea espressoarelor costă tot cam atât.

Poze

Se poate vedea că Rowenta ES440030 arată bine și vine pe culoarea gri închis înspre negru. Are suport doar pentru o ceașcă dar asta nu vă va împiedica să faceți câtă cafea doriți în limita apei existente. Panoul de control e realizat intuitiv așa încât să puteți accesa funcțiile utile ușor și fără bătăi de cap, dar probabil că ar fi utilă informarea de pe manualul de utilizare.

Din față
Lateralul

Specificaţii tehnice

ES440030 sau ES 4400 cum mai e numit are o putere mare de 1450W și poate face băuturi precum ar fi cappuccino și espresso. Ce e unic la acest aparat e faptul că alimentarea se face atât cu capsule cât și cu cafea măcinată. Plita pe care se pune ceașca e una care poate menține ceașca încălzită, iar rezervorul de apă e unul care poate fi detașat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e unul exagerat; e realizat de un brand de încredere care oferă o garanție mare, iar unele magazine oferă la rândul lor o garanție suplimentară de 2 ani care poate fi achiziționată contra cost; arată bine având o culoare sobră.
Contra: nu am ceva de precizat împotriva achiziției, dar ar fi fost interesantă disponibilitatea pe mai multe culori.

Concluzie

Rowenta ES440030 te va ajuta să-ți prepari un espresso perfect cu puține bătăi de cap înspre deloc. Alături e un video preview la acest model și se poate vedea că nu e deloc mare și nu vine cu un panou de control prea complicat de utilizat. Ar fi fost interesant dacă acest clip era în engleză, dar cred că e bine și așa.

3 comentarii la „Rowenta Perfecto Expresso ES440030”

  1. buna ziua.

    in primul rand felicitari pentru acest scurt articol…parerea mea: Scurt si concis! am achizitionat si eu de curand acest espressor si, sunt multumit de cum face cafeaua, dar…am observat ca in momentul in care dai drumul la el, manerul suportului ce se infileteaza se misca usor inspre stanga si un pic in jos. acei dinti care practic sunt facuti sa tina acel suport in loc (presiunea fiind destul de mare zic eu – 15 bar)tin dar, ramane cam un milimetru intre dinte si blocajul de pe maner… e ok? nu se poate uza in timp? stiu ca rowenta e un brand ce si-a castigat numele si faima datorita calitatii dar…ma gandesc sa nu le fi scapat acest aspect.

    multumesc!

  2. Dacă se întâmplă ceva neprevăzut atunci intervine garanția de 2 ani a produsului.

  3. Buna ziua.
    Am un expreor Rowenta perfecto. De la un timp butonul de la maner a inceput sa se intepeneasca . In momentul de fata acel „dinte” de siguranta nu se mai ridica si nici butonul de pe maner. Imi puteti spune unde as putea achizitiona un maner nou ? Presupun ca cel actual fiind totul „capsulat” nu se pa poate face nimic pentru el.

Lasă un comentariu