Rowenta Allegro ES0600

Dacă vrei să bei o cafea de cea mai bună calitate atunci acest espressor Rowenta Allegro ES0600 ar fi cea mai bună variantă deoarece costă foarte puţin, iar băutura – espresso sau ceai – e de cea mai bună calitate. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că e ieftin, iar calitatea aparatului e superioară, la fel ca şi fiabilitatea deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani. Şi brandul are un cuvânt de spus deoarece electrocasnicele de la acesta sunt foarte bune.

Poze

Aşa arată acest model ES0600 şi se poate vedea că arată foarte bine pe culoarea negru. Designul e unic şi special chiar dacă preţul e unul foarte mic. Am citit că e făcut în Elveţia, dar nu bag mâna în foc că e făcut acolo, însă dacă e aşa vă daţi seama că atunci vorbim de un aparat de o calitate superioară celor făcute „pe vapor”.

Arată bine

Specificaţii tehnice

Rowenta Allegro ES0600 are o putere de 750 W şi e un aparat manual care e alimentat cu cafea măcinată, deci nu cu pastile/capsule. Băutura care rezultă e espresso (aparatul are şi sistem cappuccino) şi se poate prepara chiar şi ceai. Având dispozitiv de spumare o să puteţi face o băutură de cea mai bună calitate.

Păreri pro şi contra

Îmi place la ES0600 că e de culoare neagră, dimensiunile îi sunt mici, la fel ca şi greutatea (este de doar 3,1 kilograme), tava e detaşabilă şi cică e făcută în Europa. Garanţia de maxim 4 ani e un mare plus care vine să vă ajute dacă se întâmplă ceva neprevăzut. Nu am de precizat minusuri, dar având 4 bar nu poate fi numit espressor şi nici băutura espresso deoarece un espressor are de 3 ori mai mulţi bari.

Concluzie

Dacă vrei un aparat de făcut cafea bunicel atunci acesta ar fi destul de bun. Costă pe jumătate cât un aparat de espresso şi din această cauză are şi specificaţiile intrate la apă, prin sta mă refer la o putere inferioară şi la puţini bari. Pentru cei care se plâng sau care vor să critice aparatul îi invit să analizeze preţul deoarece e unul dintre cele mai mici fiind pe jumătate cât al altor modele.

Te-ar mai putea interesa