De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W, păreri espressor automat

De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.20.W e un espressor modern de tip automat pentru acele persoane care doresc să prepare un espresso de calitate. Aparatul poate prepara băutura amintită anterior, dar și atele două – cafea și americano.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat premium care integrează o râșniță din inox cu 13 setări de măcinare.
Din imagine se poate observa că aparatul e unul de culoare albă, acesta fiind și motivul pentru care vine cu W în codul ECAM 220.20.W.

De Longhi Magnifica Start ECAM 220 20 W

Păreri pro și contra

Aparatul ECAM 220.20.W de la producătorul De Longhi e unul care vine cu o putere de 1450W și o pompă care are presiune de 15 bar. Din aceste specificații ne putem da seama că e vorba despre un aparat precum altele din aceeași gamă, gama premium.
Dar, modelul de față se diferențiază de altele prin faptul că are un panou de comandă modern care se operează prin intermediul touch. Adică este dotat cu ecran tactil.

Nu știu dacă v-ați dat seama, dar acest aparat este unul care poate fi alimentat doar cu cafea boabe. Măcinarea acesteia fiind realizată de râșnița integrată. Cum am scris mai sus, râșnița este una cu multiple setări așa încât să selectați gradul de măcinare dorit.

Ca un rezumat, cele mai importante lucruri care te-ar face să-l alegi sunt:

  • Este alimentat cu cafea boabe pentru o cafea cât mai proaspătă
  • Panoul de control e unul touch
  • Dispune de sistem de spumare a laptelui
  • Rețele pot fi alese rapid printr-o atingere

Ca dezavantaj ar fi faptul că nu se poate folosi telefonul pe post de telecomandă deoarece nu e un aparat smart. Dar nu aș putea spune că acest lucru e un dezavantaj prea mare întrucât modelele smart trec de 4000 lei.

Te-ar mai putea interesa