Preţ tablete grafice ieftine Wacom şi Genius

În acest articol voi enumera câteva tablete grafice ieftine de la acest magazinul online, pe care le consider bune din punct de vedere al specificaţiilor, iar din punct de vedere al design-ului arată foarte bine. Preţul unei tablete grafice este cuprins între 200-1.400 de lei. Modele alese de mine vin de la producătorii Wacom şi Genius. Despre producătorul Wacom nu prea ştiu multe lucruri, dar se pare că tablete de la acesta sunt mai bune decât cele de la Genius, motiv pentru care primele şase locuri din topul celor mai vândute tablete grafice sunt rezervate acestui mare producător. În plus, aceste tablete grafice sunt foarte apreciate pentru calitatea lor.

Preţuri, specificaţii şi poze

Diferenţele de preţ sunt justificate de speficaţiile diferite, cum ar fi nivelele de presiune de 512 sau 1024. Toate au aspect de 16:10, se conectează prin USB şi pachetul include şi un creion sau stilou Bamboo pentru desenare. Greutatea lor este sub jumătate de kilogram.

Dacă nu ştiaţi toate tabletele grafice au tehnologii gen: Bamboo Scribe (poate fi util[ pentru recunoaşterea scrisului de mână), Bamboo Explore (poate fi utilă pentru căutarea pentru Windows) şi Bamboo Space ( este un soft exclusiv online pentru comunicarea şi colectarea ideilor). Tabletele Bamboo de la Wacom sunt foarte subţiri, circa 8 mm, toate acestea pentru un design mai modern.

Bamboo Pen CTL-460EN la preţ de 270 lei
Bamboo Pen & Touch CTH-460-EN la un preţ de 400 lei
Bamboo Fun Special Edition Small la preţ de 500 lei
Genius G-Pen F610 la un preţ de 280 lei

Poza 1
Poza 2
De la Genius

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Primele trei poze sunt cu tablete grafice de la Wacom, doar a patra este cu tableta grafică de la Genius. Odată cu cumpărarea unui astfel de periferic modern, poţi facilita de programe freeware de la compania respectivă printr-o înregistrare online.

Concluzie

O astfel de tabletă grafică funcţionează pe orice sistem de operare. Aceste tablete grafice ieftine fie de la Wacom fie de la Genius se adresează designerilor, artistilor sau celor ce folosesc programe gen Photoshop pentru desen şi editare foto. O astfel de tabletă grafică se adresează şi începătorilor care vor să încerce ceva nou.

Te-ar mai putea interesa