Preţ player şi filme Blu-Ray

Cele mai noi apariţii de la magazinul online eMAG sunt filmele Blu-Ray şi DVD. Sunt în jur de 26 de şi 61 filme în format DVD. În acest review, voi recomanda şi un player Blu-Ray 3D de la LG pentru vizionarea lor destul de ieftin. Acestea au preţuri cuprinse între 100 şi 200 de lei, deci nu sunt aşa de scumpe. Cel mai vândut film este Avatar: The Last Airbender, care are un preţ de la acest magazin online ales de mine.

Preţuri şi poze

Poza 1
Poza 2

După cum precizam anterior preţurile sunt ok, calitatea filmelor este una foarte bună nu ai ce să-i reproşezi. Numai că un Blu-Ray player 3D nu este nicidecum ieftin… modelul recomandat de mine este cel mai apreciat şi vândut model, şi sper că specificaţiile să fie satisfăcătoare.

Acasă
Conectori

Modelul ales de mine este , este unul dintre cele mai ieftine playere. Suportă toate formatele video, are Wi-Fi, NetCast, xvYCC, DLNA/CIFS, conversie 1080p, SimpLink (HDMI-CEC). Ca şi conectori are HDMI, Optic, Composit, Coaxial, Audio L/R, Component şi Ethernet.

Concluzie

Nu ştiu câţi vor fi cei care vor cumpăra astfel de filme după mine ieftine, deoarece multe au cam fost pe la televizor, iar alţii poate le-au descărcat de pe Internet. Filmele Blu-Ray sunt ok ca preţ de la magazinul online eMAG, numai că un player Blu-Ray este destul de scump. Recomand LG-ul pentru că este unul ieftin în comparaţie cu celelalte din gama sa, şi se află pe stoc.

Te-ar mai putea interesa