Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7, tabletă performantă

Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 e o tabletă interesantă deoarece ecranul de 9.7 inci oferă o rezoluție mare (aproape Retina). Deci nu se poate compara cu orice tabletă ieftină și nu cred că are concurență. O tabletă cu un așa ecran are și componente hardware puternice -Quad Core, 2GB RAM și procesor grafic cu patru nuclee. Chiar dacă nu are 3G, puteți conecta un cablu OTG la tabletă și să folosiți un modem USB. Aveți posibilitatea să luați unul cu abonament de internet în cazul în care nu mai vreți să pierdeți timp. Mai există varianta cu WiFi care e mai avantajoasă datorită vitezei de transfer.

Dacă aveți internet acasă și nu aveți un router deoarece dețineți doar un PC, e cazul să vă luați și un router wireless. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul cu patru nuclee e destul de reușit deoarece e puternic și are o placă video bună. Puteți juca orice joc vă doriți din Google Play. are un ecran touch de 9.7 inci cu rezoluție de 2048 cu 1536 pixeli, iar panoul IPS mărește claritatea imaginii. Memoria RAM e de 2GB care e mai mult decât suficientă dar e bine să fie mare.

Memoria internă nu pare să fie prea mare dar puteți pune un card de memorie de fiecare dată când vreți să stocați mai multe fișiere. Îmi place că are 2 camere foto, însă doar cea frontală mi se pare utilă cât timp cea din spate are un senzor de 2MP. Cu conectivitatea bluetooth puteți folosi o tastatură wireless ori o pereche de căști.

Pe partea de comunicații are și WiFi, iar pentru 3G e nevoie de un adaptor wireless. Bateria e mare și e bine să fie așa – 8000 mAh. Sistemul de operare e bun și poate va mai primi upgrade-uri la versiuni mai noi.

Plusuri: ecranul cu imagine detaliată, configurația performantă, are bluetooth, HDMI fiabilă și arată bine.
Minusuri: nu are în acest preț.

Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 e un gadget interesant și poate fi o alternativă bună la un laptop chiar dacă sistemul de operare diferă. Jos am pus o prezentare destul de utilă în cazul în care vă interesează cum arată.

Lasă un comentariu