Prestigio GeoVision 4500BTFM

Un GPS premium e acest Personal Navigation Device Prestigio GeoVision 4500BTFM care vine cu cip Atlas 4, ecran de 4,3 inci, flash de 4 giga, memorie RAM de 128 mega, programul de navigaţie iGo Primo, harta Europei Estice (cu drumuri importante din Europa de Vest). Ca nişte caracteristici mai speciale sau mai premium ar fi prezenţa bluetooth, USB şi a unui port pentru căşti. Vine ca o alternativă la  la modelul 4500 care e tot de la Prestigio şi preţul e unul modic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată întins

Specificaţii tehnice

Prestigio GeoVision 4500BTFM vien cu un procesor Atlas 4 de 1,5 giga. Pe partea de memorie are 128 de mega de RAM, ROM de 4 giga şi suportă slot memorie SD, mai exact Micro SD. Ecranul acestui GPS are o diagonală de 4,3 inci şi vine cu suport touch. Cipul acestui GPS e un Centrality Atlas 4, iar pe partea de conectivitate are căşti, USB şi bluetooth. Ca software are programul de navigare iGO Primo şi harta Europei Estice. Greutatea e de circa 150 grame, iar autonomia e una decentă deoarece acumultorul e unul Litiu Ion. Ca o caracteristică specială ar trebui menţionat faptul că are FM Transmitter ceea ce însemnă că puteţi asculta la muzica de pe GPS direct pe radioul din maşină prin intermediul undelor.

Păreri pro şi contra

Pro: are procesor foarte performant, memorie RAM suficientă, memoria poate fi extinsă cu carduri Micro SD, are programul iGO, harta Europa de Est e inclusă în pachet şi e un GPS premium.
Contra: nu are harta Full Europe.

Preţuri (cel mai mic preţ)

549 lei lei e un preţ aproximativ şi e mai mult decât corect pentru un astfel de GPS. Poate în curând vor apărea şi variante resigilate. Dar, la GPS-uri nu prea am văzut variante resigilate care în mode normal sunt cu câteva procente mai ieftine, adică cu până la 100-200 lei mai ieftine. 4500 e o versiune light a acestui GPS deoarece nu are bluetooth şi alte caracteristici.

Concluzie

Dacă vrei un GPS premium atunci Personal Navigation Device Prestigio GeoVision 4500BTFM e una dintre cele mai ieftine variante, dar are harta Europei de Est şi nu cea Full Europe, dar are drumurile importante ale Europei de Vest. Deoarece are harta Europei de Est cred că ar fi mai mult un GPS pentru uz intern, adică de folosit prin România şi ţările din apropiere.

Te-ar mai putea interesa