Philips Xenium W832, telefon mobil gri

Philips Xenium W832 e un telefon nou de la Philips care se remarcă printr-un preț mic, capabilitate Dual SIM, sistem de operare Android (și nu orice versiune, ci 4.0) și o baterie care ține mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon de calitate superioară.
Eu zic că e bine faptul că magazinele online serioase au decis să aducă și telefoane Philips deoarece pe piața autohtonă nu prea e concurență, doar telefoane sub brand românesc și cele de la branduri cunoscute.

Aspect

Se poate vedea cât de bine arată, iar ecranul său e unul mare de 4.5 inci cu o rezoluție 540 x 960 care-i numai bună pentru vizionarea filmelor HD. Poate vă gândiți că ecranul mare și suportul pentru două cartele are un impact negativ asupra bateriei, dar nu e așa deoarece aceasta ține minim 5 ore dacă vă jucați mult și normal 2-3 zile.

Meniul
Meniul

Caracteristici tehnice

Vine cu un cip MediaTek MT6577 de 1GHz cu două nuclee, iar GPU-ul e un PowerVR SGX531. Astfel, putem spune că deține un CPU și un GPU de calitate superioară chiar dacă e vorba despre un telefon entry level. Memoria RAM e de 512 mega, iar cea de stocare e doar 2GB și de aceea eu aș zice să vă orientați spre un card de memorie precum Kingmax Micro-SDHC 16GB deoarece acest telefon Philips W832 suportă carduri Micro SD de până la maxim 32GB.

Păreri pro şi contra

Minusurile ar fi memoria internă mică și faptul că nu are Android 4.2, dar aceste minusuri pot fi compensate prin achiziția unui card și prin un eventual update la firmware. Alte lucruri pozitive ar fi faptul că vine cu un design foarte bine gândit, iar din această cauză îl poți ține foarte bine în mână.

Concluzie

Eu aș recomanda un astfel de telefon celora care s-au săturat să care după ei multe telefoane și vor un smartphone cu care să poată naviga pe Internet sau să se joace un joc din când în când. Despre cum arată și despre capabilitățile sale puteți vedea mai multe din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu