≡ Meniu

Philips PD7032/12

Acest DVD player portabil Philips PD7032/12 e unul dintr cele mai bune modele de pe piață și spun asta pentru că defapt are două ecrane LCD de 7 inci (18 cm)+controlere. E vorba de două mini-console care au capabilități de redare media (foto, video, audio) și pot fi montate pe tetierele scaunelor. Deci dacă aveți copii mai neastâmpărați și aveți de gând să plecați într-o excursie cu mașina dumneavoastră, acest DVD player e soluția. Jocurile pentru acesta sunt stocare pe un CD care-l găsiți în pachetul său. Se adresează chiar și tinerilor care vor să vizioneze un film sau să asculte muzică de pe DVD-uri. Philips PD7032 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

În mașină

Instalate pe tetiere

Specificații tehnice

Poate reda toate tipurile de diskuri CDuri și DVDuri. Vine deasemenea cu sistem TV NTSC/PAL și poate fi conectat la un TV cu ieșirea audio-video compozit (cablul trebuie achiziționat ulterior). Dacă doriți să conectați cele două ecranele, trebuie să conectați cablul AV in la unul și AV out la celălalt. Ecranul e de 7 inci cu rezoluție de 480 cu 234 pixeli. Redă toate formatele video de pe internet (DivX), mpeg 4 dar și mp3. La capitolul conectivitate are doar video compozit și mufă 3.5 mm pentru căști.

Philips PD7032/12 vine cu 10 jocuri care pot fi jucate în doi și 20 de jocuri care pot fi jucate fără adversar. În pachet veți găsi: cablu de alimentare, kit auto, cablu av, manual de utilizare, ecranele și controlerele. Cu acel cablu de alimentare la brichetă puteți alimenta ambele ecrane/playere. Deci vine cu aproape toate accesoriile necesare iar caracteristicile tehnice lor/sale sunt decente.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunt rezistente la șocuri, vine cu două ecrane de 7 inci, controlerele sunt incluse, are/au un preț atractiv, gadgeturi ideale pentru cei mici dar și pentru cei mari.

Minusuri: nu are căști incluse (în caz că nu doriți să fiți deranjați atunci când conduceți).

Concluzie

Philips PD7032/12 e recomandarea mea pentru cei care vor un gadget pentru mașină și doresc să facă o alegere bună chiar dacă costă ceva mai mult decât unul clasic. Pentru mine nu mi se pare scump deoarece e ca și cum ați cumpăra două DVD playere iar dacă aveți cel puțin doi copii, acesta e cea mai bună recomandare. Oricum diferența de preț e justificată de cele două ecrane și de capabilitățile lor de „gaming”. Jos am pus o prezentare a acestor două playere și sper să fie de folos 🙂 :

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu