Philips PD7032/12

Acest DVD player portabil Philips PD7032/12 e unul dintr cele mai bune modele de pe piață și spun asta pentru că defapt are două ecrane LCD de 7 inci (18 cm)+controlere. E vorba de două mini-console care au capabilități de redare media (foto, video, audio) și pot fi montate pe tetierele scaunelor. Deci dacă aveți copii mai neastâmpărați și aveți de gând să plecați într-o excursie cu mașina dumneavoastră, acest DVD player e soluția. Jocurile pentru acesta sunt stocare pe un CD care-l găsiți în pachetul său. Se adresează chiar și tinerilor care vor să vizioneze un film sau să asculte muzică de pe DVD-uri. Philips PD7032 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

În mașină
Instalate pe tetiere

Specificații tehnice

Poate reda toate tipurile de diskuri CDuri și DVDuri. Vine deasemenea cu sistem TV NTSC/PAL și poate fi conectat la un TV cu ieșirea audio-video compozit (cablul trebuie achiziționat ulterior). Dacă doriți să conectați cele două ecranele, trebuie să conectați cablul AV in la unul și AV out la celălalt. Ecranul e de 7 inci cu rezoluție de 480 cu 234 pixeli. Redă toate formatele video de pe internet (DivX), mpeg 4 dar și mp3. La capitolul conectivitate are doar video compozit și mufă 3.5 mm pentru căști.

Philips PD7032/12 vine cu 10 jocuri care pot fi jucate în doi și 20 de jocuri care pot fi jucate fără adversar. În pachet veți găsi: cablu de alimentare, kit auto, cablu av, manual de utilizare, ecranele și controlerele. Cu acel cablu de alimentare la brichetă puteți alimenta ambele ecrane/playere. Deci vine cu aproape toate accesoriile necesare iar caracteristicile tehnice lor/sale sunt decente.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunt rezistente la șocuri, vine cu două ecrane de 7 inci, controlerele sunt incluse, are/au un preț atractiv, gadgeturi ideale pentru cei mici dar și pentru cei mari.

Minusuri: nu are căști incluse (în caz că nu doriți să fiți deranjați atunci când conduceți).

Concluzie

Philips PD7032/12 e recomandarea mea pentru cei care vor un gadget pentru mașină și doresc să facă o alegere bună chiar dacă costă ceva mai mult decât unul clasic. Pentru mine nu mi se pare scump deoarece e ca și cum ați cumpăra două DVD playere iar dacă aveți cel puțin doi copii, acesta e cea mai bună recomandare. Oricum diferența de preț e justificată de cele două ecrane și de capabilitățile lor de „gaming”. Jos am pus o prezentare a acestor două playere și sper să fie de folos 🙂 :

Lasă un comentariu