Philips HTS3539/12

Acest sistem home cinema cu DVD Philips HTS3539/12 e unul destul de bun deoarece e are sateliți de tip turn, o putere totală de 600 W și un player destul de elegant. Îl recomand celor care au o sufragerie generoasă iar televizorul nu vine cu tehnologii audio surround. Există televizoare care au sunet surround dar din păcate nu se compară cu un adevărat 5.1. Spun asta deoarece puterea e neegalabilă, deci nu va acoperi o cameră spațioasă. Bineînțeles puterea de 600W e cea reală adică e în RMS și e împărțire proporțional. Nu e un sistem audio accesibil de aceea s-ar putea să vă depășească bugetul, de aceea o soluție ar fi ratele fixe. HTS3539/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Așa arată

Specificații tehnice

Puterea sa totală sau maximă e de 600 W RMS și e împărțită astfel: 100W la fiecare satelit și 100W la subwoofer. După cum bine știți sateliții din spate trebuie poziționați sus, însă la acesta nu e cazul deoarece are sateliții de tip turn (sunt la înălțimea potrivită). Poate reda filme de pe diferite tipuri de diskuri dar nu și Blu-Rayuri. Suport formate video diverse, melodii și poze în format jpeg.

Pe partea de conectivitate are ieșire AV, USB, intrare audio, video compozit, audio digital optică și HDMI. Intrarea audio e util pentru cei care vor să asculte muzică de pe mp3 sau mp4 player. Cât despre mufa HDMI, ea e utilă dacă vreți să conectați un TV sau monitor Full HD la acesta. Puteți să vă puneți filmele pe memoria USB sau hard disk extern. Ar fi ideal dacă v-ați lua o memorie sau HDD cu interfață USB 3.0 deoarece veți copia fișierele mai rapid de pe PC, dar numai dacă are și PCul acest port. Bineînțeles, în cutia sa veți primi și cablurile audio necesare pentru a conecta întregul sistem audio la player dar și o telecomandă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: suportă multe formate video, port USB, tuner radio, design elegant și sateliți înalți (nu mai trebuie montați pe pereți).

Minusuri: nimic.

Concluzie

Philips HTS3539/12 e o recomandare în cazul în care aveți un living mare, iar având în vedere să-l luați pentru dormitor sau birou, îl consider prea mare sau mai bine zis, sateliții nu prea aveți unde să-i puteți. Pentru dormitor vă recomand un 5.1 cu sateliți mici și cu cel mult 200-300W.

Te-ar mai putea interesa