Philips HR1572/40

Philips HR1572/40 e un mixer foarte bun deoarece e ieftin, puternic, iar viteza poate fi adaptată pe trepte în funcție de necesități. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care beneficiază de o garanție normală de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani. Ce e unic la acest model e faptul că poate fi utilizat pe post de mixer vertical. 😉

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model alb, paletele fiind montate normal, dar pot fi scoase și montate așa încât mixerul să poată fi utilizat vertical. Aparatul e unul realizat din material foarte rezistent, iar paletele și cârligele sunt făcute din oțel inoxidabil. Astfel, aveți parte de un aparat robust și accesorii durabile.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul HR1572/40 e un mixer foarte bun de la Philips deoarece are o putere medie de 350W care poate fi reglată pe 5 trepte de viteză. E puternic, dar nu așa încât să zdrobească gheață. Vine cu numeroase accesorii (mai exact 4 la număr), iar axul e unul detașabil așa încât să puteți configura aparatul să fie unul vertical.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; arată bine; poate fi utilizat vertical și ca blender; vine cu un vas gradat, având un bol care poate stoca accesoriile; dacă vreți să fiți mai siguri atunci puteți să-i extindeți garanție la 3 sau 4 ani; cablul poate fi pus într-un (mai bine spus „pe”) sistem de stocare al cablului care e ]n jurul aparatului; vine cu puține butoane care sunt ușor accesibile și are un buton turbo în cazul în care vă grăbiți sau faceți o cremă care trebuie să fie foarte pufoasă.
Contra: putea să vină cu ceva mai multe accesorii.

Concluzie

Modelul acesta de mixer e unul foarte rezistent și util în orice gospodărie. Gospodinele vor vedea că aparatul le va ușura munca deoarece vine cu multe funcții printre care ar fi frământare, păsare și de blender. Nu e greu de folosit, însă nu cred că ar strica ca înainte de utilizare să vă documentați din ghidul său.

Te-ar mai putea interesa