Philips BDP2900/12

Philips BDP2900/12 este un Blu-ray player decent care poate reda o multitudine de formate audio și video printre care se numără *.avi și *.mkv. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la pachet vine cu o telecomandă, manual și baterii (în pachet nu e livrat cablul HDMI). Un astfel de aparat vă poate ajuta dacă TV-ul dvs nu e prea capabil în sensul că nu poate reda filme *.mkv cu sunet dts, iar posibilitatea de a reda orice tip de unitate optică e posibilă doar cu un astfel de aparat. Dacă ar fi să vă recomand o alternativă atunci numai HTS3583/12 cred că ar putea fi considerat mai bun.

Poze

Se poate vedea cum arată acest BDP 2900/12 și se vede că arată foarte bine. Din imaginea a doua se observă faptul că are câteva porturi și este vorba despre LAN, USB și HDMI. Are și posibilitatea de a fi conectat la rețea fără fir deoarece e Wireless Ready, dar vă va trebui un adaptor wireless pentru asta.

Din față
Porturile

Specificaţii tehnice

Aparatul  BDP2900 poate rede orice tip de disc media (inclusiv Blu ray și AVCHD), iar ca formate media poate reda toate formatele populare. Nu vă va trensforma televizorul în unul Smart TV, ci vă oferă posibilitatea de a înlocui playerul din TV cu unul mai bun. Meniul playerului e unul foarte simplu și de aceea cred că o să poată fi folosit foarte ușor de oricine.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț excelent; garanția și fiabilitatea merg mână în mână, fiind și ele foarte bune; poate reda orice tip de film care este într-un format popular și cu un codec cunoscut de player; softul playerului poate fi ușor actualizat; poate reda fișiere la calitate Full HD ceea ce înseamnă că dacă aveți un TV bun atunci o să vedeți filme la o claritate nemaipomenită.
Contra: nu are port wireless.

Concluzie

Dacă ești un fan al filmelor atunci cred că acest aparat o să te ajute să le poți vedea la o calitate excepțională fără niciun compromis. Normal că are suport FullHD, dar nu cred că ar trebui să vă preocupe prea mult acest lucru pentru că de la o anumită distanță nu mai percepi diferența dintre 720p și 1080p.
Pentru a vă face mai bine o părere despre aparat vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit și se poate vedea foarte clar cum arată meniul său.

Te-ar mai putea interesa