Philips AC1214/10, purificator de aer accesibil și bun

Purificatorul de aer din imagine este Philips AC1214/10 și pare să fie cea mai accesibilă soluție oferită de acest brand. Acesta este de ajuns pentru o încăpere mare și performanțele cresc atunci când camera e mai mică și țineți camera închisă. Nu necesită instalare ci doar trebuie conectat la rețea și alegeți setările care vă convin. Are un design plăcut și compact, mai că nici nu iasă în evidență, iar interfața sa e una simplă și prietenoasă.

Pentru a vă face o idee, am pus poza de prezentare de jos și panou de control e așezat sus unde poate fi accesat cu ușurință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un aspect plăcut și panoul de control touch e destul de vizibil datorită afișajului digital și pictogramelor albe pe fundal negru. Poate fi controlat prin intermediul telefonului datorită tehnologiei bluetooth, astfel aveți o telecomandă care o puteți folosi la distanță.

Acesta poate fi folosit pentru camere de până la 60 mp, dar voi îl puteți folosi și pentru camere mult mai mici și rezultatele vor fi excelente. Nivelul de zgomot diferă în funcție de modul ales și aparatul va funcționa doar când indicele de calitate a aerului (IAI) nu e la valoarea corespunzătoare.

Păreri pro și contra

Oferă un raport calitate/preț bun și sunt numeroase motive pentru a-l alege, însă sunt purificatoare mai avansate care sunt pentru cei cu mai multe pretenții. Este ușor de folosit, oferă rezultate excelente (un aer foarte curat), are un preț corect și nu ocupă mult spațiu. Captează cele mai multe particule din aer astfel că atmosfera va fi mai plăcută, dar tot trebuie să aerisiți din când în când. E echipat cu filtru HEPA, dar și unul de tip Carbon care e la fel de important. Scăpați ușor de mirosuri, alergeni și gaze fără nici o problemă.

Philips AC1214/10 oferă funcționalitate superioară adică are: conectivitate bluetooth, 3 moduri automate și 4 setări manuale. Chiar dacă nu re un mâner în partea de sus pentru a fi transportat mai ușor, aparatul acesta are numai 5 kg, deci e foarte portabil.

Te-ar mai putea interesa