Dyson Pure Cool Link TP04, 4 motive pt care să alegi purificatorul

Dyson Pure Cool Link TP04 e un model pentru persoanele interesate de un purificator de calitate superioară și care să fie util pentru o suprafață de circa 25 mp deoarece are un flux de aer de 290 litri pe secundă. Se poate vedea că e destul de similar cu TP02.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual. Din imaginea alăturată puteți vedea că nu arată cu mult diferit de TP 02.

Păreri pro și contra

Modelul Dyson Pure Cool Link TP04 e un purificator de generație nouă cu telecomandă și posibilitatea controlului de pe telefon (e un model smart și e disponibilă o aplicație aferentă numită Dyson Link).
Există mai multe lucruri pozitive, iar printre principalele se numără următoarele:

  • Filtrarea e una avansată cu filtru de carbon și Hepa din sticlă.
  • Tehnologia Air Multiplier livrează o cantitate mare de aer purificat pe secundă.
  • Aparatul oscilează la 350 grade pentru a distribui aer purificat în întreaga cameră.
  • Are un mod de funcționare pe timp de noapte numit mod nocturn. Are setări silențioase și ecran întunecat așa încât să puteți dormi cât mai bine.

Un dezavantaj e faptul că pe site-ul producătorului nu e scris pentru ce suprafață e util (câți mp). Acest lucru mi se pare unul inacceptabil, chiar dacă e precizat fluxul de aer pe secundă, iar din asta putem calcula și deduce o suprafață de ~25 mp.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane interesate de un aparat premium de la un producător britanic. Despre brandul Dyson ar mai trebui să adaug faptul că a fost înființat în 1991.
Ar mai trebui să adaug că are acreditare Quiet Mark, adică a fost proiectat așa încât să funcționeze fără zgomot și atunci când e la „turație” maximă.

Te-ar mai putea interesa