AlecoAir P40 Smart, purificator de aer cu lampă UV-C

AlecoAir P40 Smart este un purificator de aer care l-aș recomanda datorită performanțelor și caracteristicilor sale speciale. Are un design modern care face ca aparatul să nu iasă prea mult în evidență, adică arată mai mult a obiect de decor. Evident că din apropiere se poate observa că este un aparat modern cu panou de control touch și afișaj electronic care vă arată diverse informații despre el. Veți vedea că oferă dotări destul de importante care vor oferi un aer mult mai curat.

Îl recomand celor care suferă de anumite alergii și nu numai, iar prețul să nu este chiar de neglijat, dar îl consider corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Din numele său reiese că este vorba de un model Smart, adică poate fi controlat ușor de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile. Acea aplicație este compatibilă cu cei mai populari asistenți vocali astfel că viața poate deveni mai interesantă/ușoară.

Poate fi programat cum să funcționeze cu ajutorul timerului integrat, aveți posibilitatea să alegeți treapta ventilatorului, dar și altele. toate aceste opțiuni se aleg cu ușurință pentru că panoul de control este poziționat în partea superioară și pictogramele generoase vor fi de folos.

Funcția de ionizare este importantă pentru a reduce apariția alergiilor și o puteți dezactiva dacă nu doriți. Este vorba de acea lampă UV-C care elimină bacteriile și virusurile nocive din aer.

Concluzie

Reprezintă o opțiune foarte bună în comparație ce cu ce oferă alți producători, gen Dyson TP09, însă vorbim de un brand de top cu tehnologii de ultimă generație și un design desprins din filme SF. AlecoAir P40 Smart are un filtru foarte bun care din când în când trebuie înlocuit iar un indicator luminos vă informează în acest sens. Este recomandat pentru încăperi de până la 40 mp, adică poate fi pus chiar și pe un hol și țineți ușile deschise pentru a purifica aerul și îndepărta mirosurile (cărbune activ) sau bacterii/virusuri care vă pot cauza proleme. Îl puteți lua chiar și la reducere pentru că este disponibilă o promoție interesantă, doar că este limitată.

Te-ar mai putea interesa