Philips AC1215/50, purificator cu senzor de calitate aer

Philips AC1215/50 este un purificator de aer ceva mai accesibil și pot spune că oferă exact esențialul, motiv pentru care este apreciat. Are un design plăcut ca și restul modelelor din serie, indiferent că sunt mult mai performante sau dotate. Am pus imaginea de prezentare mai jos pentru ca să vă faceți o idee cam cât este mare și cam cum ar arăta în sufragerie/dormitor. Nu prea iasă în evidență datorită formei sale rotunde și panoul de control este unul minimalist cu interfață touch. Nu sunt foarte multe butoane ca să-l puteți folosi cu ușurință, pictogramele sunt destul de mari și evidențiază foarte bine funcționalitatea lor.

Este evident că un model mai scump poate fi pus în spații ceva mai generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu trebuie să vă faceți griji cu montajul deoarece poate fi pus oriunde și trebuie doar să alegeți anumite setări. Însă, după cum am menționat mai sus, nu sunt foarte multe și se vede că are doar câteva butoane. Am să le și enumăr pentru a vă face o idee despre funcționalitatea sa: mod automat, mod sleep, mod silențios. Este prezent și un indicator care vă indică starea filtrului, astfel că veți ști când să-l curățați.

Vorbim atât de un filtru HEPA, cât și unul Carbon activ, astfel ca aerul să fie curat. Acestea sunt foarte importante îndepărtarea alergenilor și a mirosurilor din aer. Merită un astfel de aparat în special când nu puteți ține geamurile deschise prea mult și aveți mirosuri sau diverse particule prin aer.

Este destul de compact și poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta pentru că are numai 5 kg și ceva.

Concluzie

Majoritatea clienților unt mulțumiți de alegere și poate că unii ar zice că este cam zgomot, evident că în treapta superioară nu poate fi atât de insesizabil (60 dB). Philips AC1215/50 reprezintă o soluție decentă și veți vedea că nu trebuie să cheltuiți foarte mult. Însă dacă țineți mai mult la sănătatea voastră, atunci vă recomand model care depășesc 1000 RON.

Te-ar mai putea interesa