Dyson TP09, purificator aer cu filtru HEPA H13

Un purificator de aer desprins din filmele SF este acest Dyson TP09, dar nu este singurul, mai avem și alte modele. Unul dintre acestea care este și ceva mai popular datorită prețului atractiv, este Dyson Link TP02. Acela nu are atât de multe dotări ca acesta că doar are un preț cam pe jumătate, chiar dacă dimensiunile sunt similare. Are un design modern în comparație cu ce oferă concurența și se integrează perfect în orice spațiu datorită culorii și formei. Unii ar zice că este doar un obiect de decor, însă el are un rol mult mai important.

Acest model poate fi folosit în camere spațioase sau chiar la parterul unei case, adică vorbim de o amenajare de tip Open Space (plan deschis). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are specificații satisfăcătoare și dotări pe măsura bugetului. Ar fi multe de spus despre fiecare însă pe voi trebuie să vă intereseze filtrele, iar în cazul acestui vorbim de un HEPA H13, adică aerul va fi unul destul de curat.

Un astfel de aparat va fi de folos în zilele în care nu puteți aerisi din diverse motive sau poate persistă un miros neplăcut. Îl recomand și celor care suferă de alergii și nu numai, iar dacă bugetul nu este suficient de mare, există și alternative similare, după cum am menționat mai sus.

Tehnologiile wireless nu lipsesc în caz că vreți să folosiți o aplicație pentru a-l controla de la distanță sau poate că preferați telecomanda.

O dotare ieșiră din comun este Purifier Cool Formaldehida care elimina acel miros înțepător care poate să apară în spațiile închise din diverse motive. Acesta este cancerigen și în general apare la arderea produselor care conțin carbon. Deci dacă țineți mult la sănătatea voastră, ar trebui să vă gândiți să vă instalați un astfel de aparat, poate că nu va fi exact acesta.

Concluzie

Are un preț cam mare, însă dacă vreți calitate și performanță, atunci nu vă uitați la cele mai ieftine soluții oferite de anumite producători. Dyson TP09 oferă chiar și telecomandă care este magnetică astfel că se poate pune fără probleme deasupra sau oricare alt corp metalic.

Te-ar mai putea interesa