Philips 55PUS6482/12, televizor Smart cu Ambilight 3

Atunci când discutăm de Ambilight 3, de fapt discutăm de televizoarele Philips pentru că doar acesta oferă o astfel de tehnologie. Philips 55PUS6482/12 e un model care m-a impresionat și care l-aș pune în sufragerie. Designul e unul argintiu care e mai elegant decât unul pe negru și dacă acest model e prea scump, se poate lua în calcul varianta de 49 de inci. Având vedere că ambele fac parte din aceeași serie 6482, diferența diferență va fi doar la ecran (6 inci). Prețurile sunt destul de apropiate și eu aș alege pentru ce de jos.

Tehnologia Ambilight e prezentă pe televizoare de ceva ani și poate fi de trei feluri – 2, 3 și 4 (se referă la numărul de laturi iluminate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model 2017, adică are ecran LED cu HDR 4K dar pot fi și alte tipuri dacă discutăm de bugete foarte mari. Viitorul aparține televizoarelor LED deoarece costul de producție e mic comparativ cu cel al OLED-urilor. Caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare pentru un televizor Ultra HD: luminozitate de 400 cd/mp, contrast foarte mare și unghiuri de vizibilitate maxime. Acestea nu prea se mai specifică deoarece și televizoarele mai mici oferă niște specificații foarte bune.

Interfața sistemului de operare Android se mișcă decent și veți găsi destul de multe aplicații dar pot fi instalate și altele.

Păreri pro și contra

Oferă un număr generos de tehnologii de sunet și imagine care îmbunătățesc experiența. Indicatorul de calitate a imaginii e suficient de mare pentru acest buget – 1300 PPI. În general, modelele 4K sta foarte bine la capitolul imagine, dar difuzoarele tot nu se pot compara cu un sistem audio clasic pentru că sunt integrate. Totuși, are o ieșire audio generoasă și poate că nici nu obișnuiți să dați volumul tare.

Philips 55PUS6482/12 e un gadget care ar trebui luat în calcul dacă vreți o sufragerie modernă în care să vă petreceți seriile alături de cei dragi. Tehnologia Ambilight 3 parcă mărește imaginea deoarece culorile de pe spate corespund cu imaginea redată. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de la final care poate vă va ajuta să faceți alegerea corectă în final.

Te-ar mai putea interesa