Philips 55PFL8007K/12, TV LED 3D

Acest televizor LED 3D Philips 55PFL8007K/12 de 140 cm e unul dintre modelele de ultimă generație a acestui producător. Deci e evident faptul că e un Smart TV de dimensiuni mari, însă spre deosebire de altele, are tehnologie Ambilight Spectra XL. Această tehnologie nouă reproduce mai bine culorile pe perete și nu are mare importanță culoarea acelui perete. Se observă că vine cu tehnologie de conversie 3D care vă transformă livingul într-un mini cinema. Nu sunteți nevoiți să achiziționați și un sistem audio alături de acesta deoarece difuzoarele sunt de 20 W fiecare. Nu aveți nevoie nici măcar de media player extern deoarece are unul incorporat și puteți viziona filme de pe memorii USB sau HDDuri externe. 55PFL8007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cu Ambilight

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală generoasă – 55 inci, care presupune că e de 140 cm, dar nu e cea mai mare de pe piață (există Sharp-uri de 60 inci). Dar și așa cred că e suficient de mare pentru o sufragerie de 6 pe 5, iar dacă aveți o cameră mai mică, cu atât mai bine :). Calitatea audio e decentă și nu sunteți nevoiți să achiziționați și un sistem audio performant, dar din păcate sunetul nu e unul 3D. Calitatea video e asigurată de contrastul dinamic mare, rezoluție, Perfect Pixel HD Engine și de rata de refresh foarte mare. E cea mai bună alegere pentru pasionații de filme și jocuri și de aceea vă recomand o consolă alături de acesta.

Playerul multimedia integrat e unul performant deoarece cu el puteți viziona filmele preferate, fotografii sau să ascultați muzică. Dacă aveți filme sau melodii pe smartphone, nu e nici o problemă deoarece televizorul e dotat cu DLNA. Pe partea de conectivitate Philips 55PFL8007K are mufă LAN, tehnologie WLAN, trei USBuri, cinci HDMIuri, ieșire audio pentru căști dar și altele. Nu știu la ce ar folosi atâtea HDMIuri, dar niciodată nu strică unul în plus. E normal să fie greu de transportat pentru că nu e chiar mic, iar consumul său e de 87 W. Prin caracteristicile sale speciale amintesc: redare media USB, ambilight v3, browser web, Dual Core, MyRemote, Online Video stores etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor Dual Core, browser web, tehnologie Ambilight de ultimă generație, funcționalitate ridicată, aplicații, servicii web interesante etc.

Minusuri: prețul e prea atractiv.

Concluzie

Acest Philips 55PFL8007K/12 e un televizor de dimensiuni mari și care poate fi următoarea voastră alegere. Singurul lucru care v-ar putea impedica să-l achiziționați, ar fi prețul.

Te-ar mai putea interesa