Philips 50PUS6162/12, televizor Smart cu aplicații și widgeturi

Un televizor Smart ca și Philips 50PUS6162/12 e o variantă accesibilă deoarece nu vine cu Android, Ambilight sau alte caracteristici premium. E vorba de un televizor HDR 4K de buget cu imagine excelentă deoarece are PixelPlus Ultra HD, Micro Dimming, Natural Motion, 700 PPI, procesor Quad Core. Televizorul se mișcă decent indiferent de sursă dar pentru conținutul de pe web aveți nevoie de o conectivitate foarte bună, fie prin mufa LAN, fie wireless (routerul wireless trebuie să fie Dual Band).

Arată ca oricare altă variantă din serie indiferent de dimensiunea ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multe televizoare de pe piață sunt de tip 4K, însă generația 2017 oferă și tehnologie HDR pentru un plus de claritatea. Chiar și sistemul audio prezintă îmbunătățiri, dar nu e nevoie de multe tehnologii la acest capitol. Până la urmă nu-l veți folosi doar pentru a asculta muzică de pe Youtube, ci pentru redarea de conținut video. Puteți conecta un laptop sau vă folosiți de un stick USB pentru a reda filme de calitate superioară care nu sunt pe stream (Netflix oferă abonamente HD, FullHD și 4K).

Puteți afla destul de ușor dacă un televizor are sau nu are funcții Smart. Mă refer la conectivitatea LAN/WiFi care e necesară pentru a vă conecta la internet.

Păreri pro și contra

Poate că nu are cea mai avansată interfață, dar poate fi de ajuns pentru a putea accesa conținutul media de pe web. Îmi place cum arată și dacă nu vă place suportul pentru că iasă prea mult în evidență, televizorul poate fi montat pe perete dacă aveți kitul compatibil. Sunetul mi se pare destul de puternic chiar și pentru un sistem audio incorporat.

Philips 50PUS6162/12 merită ales dacă aveți o sufragerie mare și vreți un televizor ceva mai interesant și nu vreți să optați pentru unul Non Smart. O tastatură wireless e destul de utilă dacă vreți să navigați pe web și să tastați mult mai ușor și rapid. Multe televizoare Smart permit folosirea unui smartphone în loc de telecomandă, dar e necesară tehnologia infraroșu sau WiFi.

Te-ar mai putea interesa