Philips 50PFL3008, televizor LED FullHD de 127 cm

Philips 50PFL3008 e un alt televizor LED accesibil cu diagonală de 127 cm. E vorba de o serie clasică și caracteristicile tehnice modice. Cu alte cuvinte e un model cu 100Hz, fără tehnologie 3D ori caracteristici Smart. Se adresează celor care vor o imagine mare pentru filme ori jocuri și nu își permit unul scump. Acest brand oferă astfel de modele dar sunt și variante mai mici ale seriei 3008 ori 3088. Deci există alternative care fac parte din serii similare. Designul e același pentru toate indiferent de diagonală, dar alte serii de tip Smart arată diferit. Au aș achiziționa și un kit de montare dacă nu aveți o masă TV destul de mare.

Prețul mi se pare corect dacă îl comparați cu alte modele de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizor
Televizor

Face parte din seria 3008 care a fost lansată anul trecut motiv pentru care are standard 100 Hz. Bineînțeles, viitoarele serii vor oferi caracteristici mai bune și cu siguranță un alt design. Pe partea de sunt are două difuzoare de 8W fiecare, sunet clar și multe altele. Are o diagonală generoasă de 127 cm care poate fi observată și din numele său – 50 inci.

Pe partea de imagine, nu ar trebui neglijat faptul că are o rezoluție 1080p, o luminozitate de 300 cd/mp, aspect lat și un contrast dinamic de 100.000 la 1. Refresh-ul de 100 Hz e bun dar putea fi mai bun deoarece o rată de refresh de peste 200Hz poate să reducă destul de bine imaginile cu blur (pot să apară când imaginea se schimbă brusc).

Un player multimedia integrat poate fi util dacă nu aveți unul extern dar funcționalitatea sa e limitată. Porturile acestui televizor sunt după cum urmează: USB, două HDMIuri, Scart, VGA etc. Deci se poate conecta un hdd extern ori un stick USB pentru redarea de filme. Se pot conecta atât un desktop cât și un player la acesta, deoarece cel integrat nu are un sport media prea avansat. Nu are prea multe caracteristici speciale, de aceea are și un preț atractiv.

Plusuri: are două porturi HDMI, tuner TV performant, calitate audio excelentă, ecran mare și preț atractiv.
Minusuri: rata de refresh putea fi de 200Hz.

Philips 50PFL3008 e o alegere foarte bună dacă vă doriți un mini cinema la voi acasă iar un upgrade ar putea fi un media player deoarece poate oferi ceva mai multe caracteristici speciale. Jos e un clip cu un model similar, dar care arată cam la fel chiar dacă diagonala e una diferită.

Lasă un comentariu