Philips 49PUS7502/12, televizor cu Android și Ambilight 3

Televizorul cu Android și Ambilight 3 (pe 3 laturi) numit Philips 49PUS7502/12 face parte din cunoscuta serie PUS 7502 care arată mult mai bine datorită finisajelor moderne. E vorba de o serie premium cu dotări pe măsură, motiv pentru care nu se adresează oricărui utilizator. Nu toate brandurile oferă AndroidTV care după cum bine știți e un software destul de reușit și popular. Bineînțeles, nu are aceeași interfață ca pe telefoane ci e customizată pentru TVuri. Poate că prezentarea de la final vă oferă ceva mai multe detalii despre cum arată și ce oferă.

Acesta e cel mai mic și ieftin din serie, dar voi puteți opta pentru varianta de 65 inci (costă aproape dublu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2017, doar că a fost lansat pe piață mai spre sfârșitul anului, deci e superior mult serii care sunt deja pe piață. Toate cele 3 variante ale acestei serii au Ambilight 3 și spun asta pentru că alte serii oferă Ambilight 4 pe variantele mai mari. Diferența între cele 2 tehnologii e foarte mică, însă Ambilight 4 arată mai bine dacă decideți să montați televizorul pe perete.

Sistemul de operare de pe acesta e la versiunea 6.0 numită Marshmallow și nu e nevoie de ceva diferit. Televizorul acesta impresionează la capitolele audio și video, dar nu pentru că are specificații tehnice bune, ci pentru că sunt tehnologii care îmbunătățesc experiența. Mă refer la: Triple Ring, sunet clar, DTS-HD Premium Sound, P5 Perfect Picture Engine (e un 4K Upscaler), Perfect Natural Motion etc.

Păreri pro și contra

Veți observa o imagine îmbunătățită dacă e să o comparați această serie cu una anterior lansată. Are o sonorizare impresionantă și nu știu câte televizoare de 49 inci au un sistem audio de 45W. Deci nu trebuie să alegeți neapărat un model mare pentru o sufragerie.

O tastatură wireless chiar e foarte utilă în special că are și touchpad. Deci merită să o luați în considerare chiar dacă nu e oferită cadou (în cadrul unei promoții).

Philips 49PUS7502/12 e un exemplu foarte bun că și televizoarele LED pot impresiona prin calitate, nu e nevoie neapărat un OLED. După vizionarea următorului clip, cred că veți face o alegere foarte bună.

Te-ar mai putea interesa