Philips 48PFH5509, TV smart de 122 cm

Philips 48PFH5509 e un Smart TV din 2014 care se laudă un un procesor rapid de tip dual core, PMR de 200 Hz și rezoluție Full HD. Din păcate nu are suport pentru 3D, însă acesta nu e un neajuns deoarece mulți nu se folosesc de această tehnologie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un televizor dotat cu cele mai noi tendințe printre care numără conectorul wireless și suportul pentru Internet.

Televizorul
Televizorul

Televizorul 48PFH5509 e unul cu ecran LED, ceea ce înseamnă că are un consum foarte mic de curent – 42W. Imaginea e una foarte calitativă întrucât rezoluția e de tip Full HD, iar diagonala e de 122 centimetri. Nici pe partea de sunet nu stă rău pentru că are 20W și caracteristica Ambi Woox.
Deci, acest televizor poate fi utilizat pentru navigat pe web și vizionat filme la înaltă definiție. Nici jocurile nu vor merge rău deoarece are Perfect Motion Rate de 200 Hz, un fel de refresh software.
Având USB are și un player multimedia destul de avansat, dar nu poate concura cu unul dedicat care să aibă și sistem Android. Până la urmă un televizor trebuie să fie simplu și o să vedeți că nu o să aveți nevoie de un player extern pentru a vedea 99% din filme.

Atuurile ar fi cele două tunere digitale (DVB T și C; cel C o să-l folosiți în România), puterea consumată care este mică, ușurința în montarea pe un perete (având 11 kilograme) și calitatea imaginii.
Din păcate are și minusuri cum ar fi că nu are un refresh mai mare și că nu e cu Android.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și să coste puțin atunci te poți îndrepta înspre un televizor Philips. Mai mult, acesta e unul din generația 2014 așa încât tu beneficiezi de hardware la zi.
Televizoarele Samsung au procesor quad core, însă nu ai nevoie de așa ceva și de aceea e suficient dual core cum are acesta.

Te-ar mai putea interesa