Philips 46PFL4308, televizor LED 3D de 117 cm

Televizorul LED 3D Philips 46PFL4308 e o alegere bună pentru cei ce nu vor caracteristici Smart, ci doar un ecran generos, tehnologie 3D și eleganță într-un buget modest. Deci nu e un Smart TV și nu puteți avea astfel de pretenții în acest preț, dar caracteristicile audio și video sunt mai mult decât decente. Are tehnologie Stereo 3D, refresh de 200 Hz, conversie 2D-3D, 3D Max, FullHD LED etc. Designul nu e prea unic deoarece am mai văzut serii cu finisaje similare. Poate ar fi fost interesant dacă producătorul oferea și alte culori (de exemplu: alb sau argintiu). Se potrivește perfect în orice sufragerie iar dacă nu vă place standul, alegeți un kit de montare pentru perete.

Chiar dacă nu e un televizor inteligent, are player multimedia integrat și caracteristici bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Philips-46PFL4308
Conectat la consolă

Are tehnologie 3D care poate fi de folos atunci când vreți să vizionați filme 3D într-un format diferit – 3D. Televizorul se ocupă de această conversie iar dacă optați pentru un media player, trebuie să fie și acela 3D. Sistemul audio integrat e decent deoarece are o putere de 20W iar tehnologiile audio sunt pune pentru un televizor non-Smart.

Diagonala ecranului e evidentă și din nume, dar claritatea e foarte bună cu acele tehnologii de imagine. E vorba de 117 cm ori 46 de inci, deci e cât 4 monitoare de 22 de inci. Caracteristicile de imagine sunt corespunzătoare: luminozitate de 350 cd/mp, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, 200 Hz, Pixel Plus HD etc.

Conectorii săi sunt mulți și apreciez că are 4 HDMI-uri. Totuși portul US poate fi folosit doar pentru a reda fișiere media de pe un mediu de stocare cu interfață USB. La Smart TVuri puteai conecta un adaptor wireless dacă TVul era doar wireless ready ori periferice (tastatură). Puteți achiziționa mai multe perechi de ochelari 3D dacă vreți să vă uitați la filme 3D alături de prieteni ori familie.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate sus, designul, multe porturi HDMI, calitate audio generoasă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 46PFL4308 e unul dintre cele mai mari modele ale acestei serii interesante, dar există și alte serii mai accesibile cu refresh mai mic și un număr mai mic de HDMIuri. Jos am pus o prezentare a unui astfel de televizor pentru a vă face o idee despre design. Puteți să-l țineți conectat la mai multe: player, consolă, desktop și laptop.

Te-ar mai putea interesa