Philips 46PFL3108H, TV LED 117 cm

Dacă te interesează un televizor LED Philips de 117 centimetri atunci ar trebuie să alegi Philips 46PFL3108H. Nu e Smart TV, însă stă excelent pe partea de detalii tehnice legate de imagine și sunet. Normal că are rezoluție Full HD, iar sunetul e unul foarte clar care dispune de o echilibrare automată.

Nu costă deloc mult chiar dacă are un ecran de 46 inci, și de aceea are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pentru a vă face o părere despre cum arată am postat alături o poză cu acest televizor.

Aparatul
Aparatul

La partea de caracteristici acest model are un ecran LED de 117 centimetri care dispune de suport Full HD, player multimedia, două porturi HDMI, tunere digitale și un consum foarte mic de curent.
Imaginea are o calitate superioară datorită PMR-ului de 100 Hz, a aspectului imaginii de 16:9 ;i a prezenței tunerului digitale de tip DVB C care facilitează vizionarea posturilor TV în format HD. Despre PMR trebuie spus că e o caracteristică software care are face ca mișcările (mai exact imaginile în mișcare) să fie mai realiste.
Referitor la sunet nu pot spune ceva de rău, însă nu ar fi rău să vă luați un sistem 5.1 deoarece o să simțiți diferența, mai ales dacă sunteți o persoană pasionată de filme.

Lucrurile care le apreciez la acest model ar fi aspectul plăcut, imaginea calitativă și extensibilitatea. Prin extensibilitate mă refer la faptul că poți conecta diferite dispozitive la el cum ar fi un mini PC cu Android (precum PNI MiniX NEO X7) pentru a beneficia de soft Smart și de porturi de rețea pentru acces la Internet.
Poate că unii consideră lipsa 3D-ului și a software-ului Smart ca fiind un minus, însă 3D e mai mult de marketing, iar un soft bun poți avea prin achiziția unui player ieftin.

Multă lume merge pe varianta de televizoare Samsung sau noname, însă Philips e Philips. Mă refer la faptul că e realizat să respecte niște standarde, iar imaginea e de o foarte bună calitate. Mi-aș fi dorit să pun un clip, însă în momentul de față nu e niciunul disponibil.

Te-ar mai putea interesa