Philips 43PUS7303/12, TV smart cu Ambilight 3

Philips 43PUS7303/12 reprezintă un televizor al anului 2018 de la Philips și are Ambilight 3 (pe trei laturi) precum și sistem de operare Android 7.
Un televizor din seria PUS7303/12 se adresează persoanelor interesate de un model care să arate bine și care să vină la pachet cu multă tehnologie utilă cum ar fi soft smart, rezoluție 4K și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care are o multitudine de dotări utile cum ar fi cele pe care le voi enumera mai jos.


Avantaje

Televizorul Philips 43PUS7303/12 e unul dotat cu un procesor rapid de tip quad core, iar în acest fel toate aplicațiile vor rula fluent, iar filmele 4K nu vor sacada.
Softul e unul stabil, fiind vorba despre Android 7 cu suport pentru diverse aplicații din Google Store.
Aspectul televizorului e unul plăcut cu o ramă subțire și suport metalic. De asemenea puteți să montați televizorul chiar și pe perete cu ajutorul unui suport compatibil Vesa 200×200.
Acest televizor e unul future ready, adică pregătit pentru viitor. Acest lucru se datorează rezoluției 4K (3840×2160 pixeli), dar și softului cu suport pentru multe aplicații.
Un lucru caracteristic Philips este Ambilight (lumină ambientală) și nu știu de ce nu a fost preluată și de alte branduri.
Vine cu o multitudine de porturi printre care trebuie menționate 4 HDMI, 2 USB, wireless, LAN și altele

Dezavantaje

Comparativ cu televizoare acesta are un consum de 71W deoarece are un ecran ceva mai mare. Dar, oricum consumul e mai mic decât cel al unui CRT (tub catodic), LCD sau plasmă.

Verdict

Pentru cei interesați de un televizor avansat recomand acest model care vine cu un soft ok, hardware și mai ok și ușor de utilizat.
Conectarea la net se poate face cu sau fără cablu, iar pentru posturi TV la calitate HD există slot CI+ precum și tuner DVB T2/S2/C.
Pe partea de televizoare cei de la Philips au fost întotdeauna printre primii, iar acest model ne arată/confirmă acest lucru.

Te-ar mai putea interesa