Philips 43PFT4112/12, televizor LED 108cm

Philips 43PFT4112/12 e un televizor al anului 2017 care vine cu o diagonală de 108cm, rezoluție FHD și cu funcție monitor. Poate fi utilizat la vizionarea filmelor HD și Full HD, iar tunerul HD e unul foarte util în cazul în care doriți să vedeți posturi TV la calitate HD.
Acesta e un televizor de bază, motiv pentru care nu o să vezi la el dotări cum ar fi Ambilight ori soft Android. Pe mulți nici nu-i interesează aceste dotări, iar prețul televizorului rămâne pe jumătate din această cauză.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Întrucât e destul de mare trebuie știut că poate fi montat și pe perete cu ajutorul unui suport compatibil Vesa 200×100.

Caracteristici

Televizorul 43PFT4112/12 e unul adresat celora care vor un aparat simplu de utilizat la vizionarea filmelor și emisiunilor HD. Întrucât are și funcție monitor o să-l puteți utiliza pentru a vedea filme de pe un laptop, iar portul USB o să vă fie de folos pentru vizionarea filmelor de pe harduri externe.
Rezoluția ecranului e de 1920×1080 pixeli, iar acest lucru facilitează vizionarea filmelor Blu-ray de pe Netflix.
Printre conectorii TV-ului se numără HDMI, USB și conexiunea CI+ (utilă pentru a vedea posturi HD).

Păreri pro și contra

Pro ar fi fiabilitatea bună, că arată bine, rezoluția ok, tunerul dublu, posibilitatea montării pe un perete și consumul redus de electricitate (48W).
Contra ar fi că nu are soft smart și rezoluție 4k. O rezoluție mai mare nu știu cât de utilă ar fi fost deoarece de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre FHD și UHD (4K).

Concluzie

Televizorul model PFT4112 se adresează persoanelor care nu vor să se complice cu tehnica de generație nou, ci vor doar imagini de calitate superioară pentru emisiuni și filme.
Garanția produsului e de 2 ani, dar poate fi extinsă la 3 sau 4 ani. Fiabilitatea produselor Philips e una ridicată întrucât e un brand european.

Lasă un comentariu