Philips 42PUS7809, televizor 4K Smart cu Ambilight

Philips 42PUS7809 e un televizor inteligent cu tehnologie 3D, iluminare LED, imagine 4K, design premium și caracteristici Smart, bineînțeles. Designul e mult diferit față de ce am văzut până acuma și tendința e să reducă cât de mult rama, astfel să creează impresia că ecranul plutește. Tehnologia Ambilight dă un plus de eleganță televizorului și experiența e mai plăcută. Acest televizor nu e unul accesibil dar putea fi mai ieftin având în vedere că nu oricine își permite un televizor Smart. Întradevăr, oferă cam tot că vă puteți dori de la un Smart TV și lista de tehnologii și caracteristici e lungă.

Acesta face parte din segmentul superior de aceea are și o rezoluție 2160p (dublu FullHD). E ca și cum ai avea patru televizoare 1080p într-unul singur. Parcă prețul său nu mai pare a fi așa de piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

A fost lansat anul acesta și se pare că tot iluminare LED e cea mai bună alegere. Puteți viziona imagini 3D alături de ochelarii 3D din pachet. Unghiurile de vizibilitate largi și claritatea imaginii nu pot fi puse la îndoială. Sunetul e puternic cu un sistem audio de 25W dar ar mai fi de adăugat și acele tehnologii audio. Sincer, nu voi face o listă cu ele deoarece și așa sunt cele mai bune.

Are un tuner TV de ultimă generație, multe porturi HDMI, USBuri, wireless etc. În ceea ce privesc caracteristicile Smart, ele diferă de la un brand la altul sau de la o serie la alta (sunt mai multe sau mai puține).

O parte din caracteristicile sale speciale sunt: HbbTV, Catch-up TV, aplicații, browser web, câteva servicii media online, aplicații de socializare, înregistrare/redare USB, Quad Core, SimplyShare etc.

Plusuri: designul, toate acele caracteristici Smart, imagine 4K, 600 Hz, ochelari 3D incluși, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 42PUS7809 e un model al seriei 7000 și puteți observa și voi, dar nu se compară cu nici un televizor lansat anul trecut (datorită imaginii). Nu există filme la această calitate dar nu e exclus să și apară. Jos am pus o prezentare video a acestei serii și indiferent de diagonală, caracteristicile tehnice sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa