Philips 42PFS7109/12, Smart TV 3D 107cm

Unul dintre cele mai interesante televizoare smart marca Philips e acest Philips 42PFS7109/12. Nu doar arată foarte bine, ci are incorporate multe facilități utile, iar anul în care și-a făcut apariția e 2014. Deci, e un televizor proaspăt scos pe piață care se adresează celora care vor un aparat pentru a vedea filme de pe net ori de pe harduri externe.
Dacă alte modele nu au portul wireless integrat și sunt doar Wireless Ready, acesta e unul care are totul inclus la pachet. Deci, o să poți conecta fără probleme televizorul la internet fără a folosi vreun cablu.

Modelul 42PFS7109 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea nu e deloc mare, iar dacă e să-l comparăm cu 40PFH4509 atunci observăm că nu doar are un ecran mai mare, dar și diferite lucruri utile pe partea de îmbunătățire a imaginii.

Televizorul
Televizorul

Vorbim despre un model cu ecran de 42 inci (107 cm) care are un PMR de 600Hz, ceea ce îl face excelent pentru filme 3D, dar și jocuri. Față de generațiile anterioare de televizoare de la acest brand, modelul acesta are procesor dual core și Ambilight 2. (Pentru a vedea ce înseamnă acest Ambilight am pus la sfârșit un clip.)
Interesant e că are o greutate deloc mare de 12 kilograme, iar la pachet mai aveți livrate și 4 perechi de ochelari 3D. Eu nu sunt mare fan al filmelor 3D (însă fiecare cu gusturile sale) și de aceea nu cred că facilitatea 3D e un mare plus.

Avantajele modelului acesta ar fi aspectul plăcut, softul foarte deștept și plăcut vizual și că oferă o imagine (sau o experiență) foarte bună. Softul e unul foarte avansat și nu exclud să fie oarecum bazat pe Android ori ceva legat de Linux.
Din păcate nu are rezoluție 4K. Știu că pe piață nu sunt prea multe filme 4K, dar poate că pe viitor vor apărea și această rezoluție ar fi fost foarte utilă. Adevărul e că ar fi fost nevoie și de un procesor mai puternic care să fie capabil să afișeze imagini 4K.

Per ansamblu acest televizor e unul foarte bun venind cu cele mai utile tehnologii, iar dacă vreți să vedeți doar filme de pe memorii USB/harduri externe atunci acest model are un player incorporat foarte capabil care facilitează acest lucru.

Te-ar mai putea interesa