Philips 42PFL7008, TV Smart

Televizorul Philips 42PFL7008 e unul modern care are o diagonală de 106 centimetri și un software smart așa încât tu să poți naviga pe Internet cu ajutorul unui browser și a portului wireless integrat. Nu e doar un Smart TV, ci și un televizor 3D care te va ajuta să vezi filme 3D și 2D într-o altă dimensiune.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». La pachet sunt livrate și 4 perechi de ochelari 3D care te vor ajuta să vezi filmele la o calitate superioară. Un alt lucru interesant pentru un aparat așa de ieftin e prezența camerei Skype care o să te ajute să vorbești cu prietenii.
Din imaginea de alături puteți vedea mai bine acest televizor 42PFL7008 care e unul dintre cele mai populare Philipsuri de pe piață.

Televizorul
Televizor LED Smart TV 3D Philips, 106 cm, Full HD, 42PFL7008

Chiar dacă vine dintr-o generație anterioară, a anului 2013, acest model PFL 7008 are procesor dual core, lumină ambientală (Ambilight), sunet foarte calitativ și software avansat.
Ecranul e unul absolut superb prin prisma faptului că că are o rezoluție de tip Full HD și o diagonală mare de 106 centimetri (42 inci). Nici de sunet nu ne e rușine deoarece are două boxe de 12W fiecare.
Dacă nu vă prea interesează accesul la net ori la conținut online atunci puteți vedea filme și emisiuni de la cablu la calitate HD deoarece aparatul electronic vine cu diferite tunere digitale. Printre aceste tunere se numără DVB T, C și S.

Lucrurile care o să le apreciezi la aparatul acesta sunt consumul nu prea mare de curent, greutatea de 14 kilograme (mică și ea), numeroasele porturi și suportul pentru diferite aplicații.
Lucruri negative nu sunt întrucât acest model e bun chiar și la jocuri mulțumită caracteristicilor superioare de imagine printre care se numără 700 Hz Perfect Motion Rate.

Concluzia mea legată de acest aparat e că merită banii pentru că chiar e unul ieftin la ce poate. iar, aspectul e unul foarte plăcut.
Dacă vreți să vedeți cum arată televizorul de care vă ziceam ori caracteristica Ambilight atunci vă recomand să vă uitați la preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa