Philips 40PFL5007K/12

Acest televizor LED Philips 40PFL5007K/12 de 102 cm și cu rezoluție Full HD e un Smart TV nou oferit de acest producător. Deci se adresează celor care vor să vizioneze filme fără a avea nevoie de un player extern sau un PC/laptop. Spun asta pentru că vine cu player multimedia incorporat foarte performant (poate reda chiar și mkv). Puteți chiar să accesați diverse servii web prin intermediul conexiunii LAN sau WLAN. Spre deosebire de alte TV-uri, acesta poate fi controlat cu ajutorul unei tablete sau telefon (trebuie să fie cu iOS sau Android). Deasemenea se poate conecta o tastatură și mouse pe USB  atunci când doriți că vă conectați la web. 40PFL5007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificații tehnice

Nu are conversie 2D-3D dar la un așa preț nici nu putem avea așa pretenții mari. Ecranul său LED are o rezoluție de 1080p, Perfect Motion Rate 400Hz și tehnologie Pixel Plus HD. Luminozitatea sa e decentă pentru un ecran de 102 cm – 400 cd/mp. Chiar dacă contrastul nu e prea mare e suficient chiar și atunci când vizionați filme la calități superioare (BD). La capitolul audio are două difuzoare de 10W fiecare și tehnologii precum: Incredible Surround, Sunet clar și AmbiwOOx.

Philips 40PFL5007K are tuner digital DVB-T/C/S2 care e unul dintre cele mai bune modele de pe piață, dar nu cred că vă interesează acest aspect în special că se poate conecta la net. La capitolul porturi are VGA, trei USBuri, SCART, patru HDMIuri, LAN (RJ-45 și Wireless Ready), ieșire audio 3.5mm de tip mini dar și altele. Playerul multimedia integrat redă chiar și filme în diferite formate video (avi, mkv, mpeg etc.), dar și formate foto și audio. Caracteristicile sale speciale sunt desul de speciale, cum ar fi: browserul web, DLNA, Net TV etc. Deci are toate caracteristicile tehnice necesare pentru a fi un veritabil Smart TV și putem spune că e un model care poate concura lejer cu cele mai bune modele în acest buget.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: numărul mare de porturi, e un Smart TV, are un design deosebit, e ideal pentru cei care doresc un tv pentru o încăpere foarte luminoasă și poate fi folosit fără nici o problemă împreună cu o consolă gen PS3.

Minusuri: un contrast mai mare ar fi fost ideal.

Concluzie

Acest Philips 40PFL5007K/12 e o recomandare dacă aveți nevoie de un model mare și să nu depășească bugetul dumneavoastră. Să sperăm că vom vedea și alte modele mai accesibile de la acest producător cu dotări similare.

Te-ar mai putea interesa