Philips 40PFH4309/88, TV 102cm

Dacă nu știați, și cei de la Philips au lansat noile televizoare pentru 2014, iar modelul Philips 40PFH4309/88 face parte din această nouă generație. Se poate lăuda cu o funcționalitate relativ simplă și cu o imagine fără egal deoarece are PMR 100Hz și rezoluție Full HD. Acest 40PFH4309 e o alternativă la modelul de 32 inci – Philips 32PHH4309 (acesta are doar rezoluție HD).
Deci, putem spune că se adresează în principal celora care vor un TV simplu pentru posturi digitale și filme la calitate maximă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare deoarece aparatul are incorporate mult funcții utile și e chiar foarte simplu de folosit. Pentru a vă face o părere despre ce poate și cum arată vă recomand poza de alături. Din aceasta puteți observa că nu se diferențiază cu nimic față de modelul de 32 inci… tocmai din motiv că vin din aceeași serie – seria PFH 4309.

Televizorul
Televizorul

Detaliile tehnice sunt mai mult decât ok la acest televizor deoarece are ecran LED care consumă puțin, diagonala de 102 centimetri, rezoluție Full HD și multiple porturi (pe partea de HDMI are două astfel de porturi). Montarea pe un suport nu va fi prea complicată deoarece are o greutate modică de circa 10 kilograme.

Lucrurile pozitive ar fi consumul mic de curent, că arată bine, costul deloc mare, disponibilitatea unui player extrem de bun (poate reda multiple fișiere printre care se numără mkv) și că are tunere digitale. (În momentul de față cel DVB T e inutil, dar se pare că sunt planuri pentru televiziune digitală terestră și în România).
Negativ nu prea am ce să spun deoarece chiar e un aparat bun, dar poate că n-ar fi stricat dacă ar fi fost Smart TV.

Deci, acest televizor e unul perfect dacă nu te pasionează filmele 3D ori accesul la conținut web. Dar, nimeni nu te oprește să accesezi conținut de pe stream cu el… acest lucru putând fi posibil prin conectarea unui player media de aici. Un astfel de player o să-ți ofere acces la jocuri, diferite site-uri… în funcție de ce sistem de operare are pe el.

Te-ar mai putea interesa