Philips 39PFL3088, televizor LED Full HD 99 cm

Philips 39PFL3088 e o alegere bună dacă vă interesează un model generos la un preț atractiv. Arată destul de bine dar diferit față de seriile Smart. Acesta face parte dintr-o serie clasică dar care e o alternativă perfectă la un televizor Smart ori 3D, deoarece veți beneficia de o diagonală mai generoasă dacă e vorba de același buget. În poza de jos e acest televizor și în clipul de la final e vorba de o altă serie care se aseamănă mult cu aceasta – 3008 (arată puțin diferit, dar are aceleași caracteristici și prețuri). Poate fi folosit și precum un monitor mai mare dacă vă place să vizionați filme.

După cum am mai precizat, e destul de accesibil comparativ cu ce oferă concurența. Cu siguranță, un televizor cu caracteristici Smart . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Nu e dotat cu tehnologie de conversie a imaginii 2D-3D, deci trebuie să aveți filme 3D ca să le vizionați în acel mod. Nu e vorba de un Smart TV dar puteți avea unul dacă conectați un media player performant. Există media plyere chiar și cu Android care pot fi alegeri foarte bune.

Pe partea de sunet are difuzoare de 8W, ajustare volum și Incredible Surround. Deci are mai puține caracteristici decât cele Smart, dar sunt acceptabile. Ecranul de 99 cm e suficient de mare pentru o sufragerie sau un dormitor mai mare. Rezoluția e una Full HD, luminozitate e și ea bună fiind de 300 cd/mp, aspect lat și rată de 100 Hz. Rata de refresh e importantă deoarece elimină imaginile blurate.

Porturile televizorului sunt importante și cele mai folosite sunt HDMIurile și USBul. Deci se pot conecta diverse gadgeturi la acesta sau un stick USB pentru redare media.

Plusuri: are două HDMI-uri, arată bine, preț mic pentru o diagonală de 99 cm, player integrate prin USB și sunet clar.
Minusuri: rata de refresh putea fi ceva mai mare.

Philips 39PFL3088 are caracteristici și dotări bune dar pentru un televizor din 2013, era bine să fi avut cel puțin o rată de refresh de 200 Hz. Clipul de jos cred că poate fi de folos dacă vă interesează caracteristicile sale principale chiar dacă e vorba de o serie puți diferită. Dacă aveți un buget diferit (mai mic sau mai mare), dar nu vreți un televizor prea complicat ori cu prea multe tehnologii, cele cu diagonală diferită ar perfect (adică să alegeți aceeași serie).

Te-ar mai putea interesa