Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 32PFL3158H, televizor LED de 81 cm

Philips 32PFL3158H e un televizor LED obișnuit adică nu are tehnologii complicate ori funcții Smart. De aceea prețul său e ceva mai atractiv iar seria e una ceva mai mică (după valoarea acelui număr din cod vă puteți da seama că e vorba de un televizor mai simplu). Cu siguranță nu e singurul model din seria PFL3158H, de aceea alternative pot fi modelele mai mari ori Smart TVurile ieftine. Alături de acesta puteți alege un suport deoarece dimensiunile sale nu pot fi chiar neglijate. E numai bun pentru o sufragerie sau poate fi folosit ca și monitor pentru desktop dacă actualul monitor e prea mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din poza de jos se observă că arată diferit față de modelele anterioare și nu e chiar așa de subțire, dar pentru economisirea spațiului puteți alege un suport.

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul LED de 32 inci e unul detaliat datorită rezoluției 1080p și clar datorită contrastului și ratei de refresh de 100 Hz. Pe partea de sunet oferă caracteristici bune dar și pe partea de video are caracteristici bune după cum am precizat anterior. Are difuzoare puternice și clare pentru o sufragerie și nu mai e nevoie pentru un sistem audio foarte scump. deci nu e nevoie să mai dați bani pe boxe ori pe un player. Puteți folosi playerul integrat pentru diverse sarcini dar și un laptop

Are porturile cunoscute de pe alte televizoare și nu cred că veți avea nevoie de mai multe având în vedere că nu e un Smart TV. Are și un port USB care defapt e playerul integrat. Acesta poate fi folosit chiar și pentru înregistrare USB. Bineînțeles, e nevoie de o memorie USB sau un hard disk extern. Caracteristicile speciale sunt: teletext, înregistrare USB, EPG și pauză TV,

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu un media player integrat, are un ecran FullHD cu 100Hz, calitate audio decentă și design elegant.
Minusuri: nu are prea multe caracteristici speciale.

Concluzie

Philips 32PFL3158H e un televizor simplu dar bun dacă vă interesează caracteristici ca: rezoluție, design, porturi și calitate video. Cu siguranță, nu e un model care excelează la toate capitolele deoarece nu e foarte scump dar nici foarte ieftin. Deci nu trebuie să optați neapărat pentru acesta, dacă aveți un buget mai mare, alegeți un Smart TV deoarece oferă funcții diverse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu