Philips 298X4QJAB, monitor LED de 29 inci

Monitorul LED Philips 298X4QJAB e unul cu aspect 21 pe 9, iar rezoluție e una corespunzătoare – FullHD. E acel gen de monitor care e perfect pentru multitasking deoarece e aproape cât două. Poate fi folosit atât pentru uz casnic cât și la locul de muncă, puteți economisi spațiu pe birou dar și bani. În momentul de față, nu veți găsi o alternativă mai bună care să ofere mai mult spațiu de lucru (cu rezoluție mai mare și diagonală generoasă). Designul e pur și simplu impecabil iar dacă nu vă place puteți să-l montați pe perete (Vesa 100). Marginile monitorului sunt destul de înguste și e normal ca partea de jos să fie puțin mai lată.

Nu e un monitor perfect pentru vizionarea de filme ori pentru jocuri deoarece timpul de răspuns nu e cel mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Nu e dotat cu tehnologie 3D, dar nici nu are nevoie deoarece nu e vorba de un monitor de tip multimedia. Are o diagonală de 29 inci iar rezoluția pentru un aspect 21 pe 9 e de 2560 cu 1080 pixeli. Chiar dacă iluminarea e de tip LED, panoul său e de tip IPS iar unghiurile de vizibilitate sunt aproape maxime – 178 grade. E nevoie de un astfel de panou deoarece e un monitor mare iar restul caracteristicilor de imagine sunt la fel de bune.

Contrastul mare îmbunătățește imagine făcând-o mai clară iar luminozitatea e destul de mare – 300 cd/mp. Mai sunt și alte caracteristici cum e timpul de răspuns de 14 ms, refresh-ul și contrastul tipic. Facilitățile oferite de acest monitor nu sunt multe dar oferă difuzoare stereo de 2 W fiecare. Nu sunt la fel de bune ca și cele externe, dar pentru uz office sunt acceptabile.

Poate fi montat pe perete cu un kit corespunzător dar puteți conecta o mulțime de gadgeturi la el, deoarece are multe porturi video dar nu și USB. Mai precis, are un DisplayPort, un DVI și două HDMI-uri.

Plusuri: are multe intrări video, panou IPS, boxe integrate, rezoluție mare, preț atractiv, diagonală generoasă, contrast dinamic generos etc.
Minusuri: timpul de răspuns nu e cel mai grozav.

Philips 298X4QJAB e un model interesant ca design și caracteristici speciale, cu toate acestea prețul mi se pare destul de atractiv. Clipul de jos e unul cu acest model și veți observa că puteți să-l conectați chiar și la un laptop, dacă acel laptop are un ecran prea mic pentru a munci pe el.

Te-ar mai putea interesa