Philips 274E5QHAB, monitor LED IPS de 27 inci

Monitorul LED Philips 274E5QHAB e unul dintre cele mai mari variante ale aceleași serii și se observă că marginile sunt înguste. Noua generație de monitoare arată foarte bine și spre deosebire de cele vechi chiar și standul e diferit. Îmi plac monitoarele mari deoarece oferă o experiență decentă și pentru a economisi spațiu, un kit de montare ar putea fi o alegere bună. Nu are un panou banal, ci unul de tip IPS deci unghiurile de vizibilitate sunt mai bune. Poate fi folosit și ca TV dacă desktopul vostru are tuner TV sau aveți un tuner extern. Are boxe integrate dare pot fi la fel de bune ca și cele clasice deoarece sunt puternice. Doar un sistem audio 2.1 ar putea fi mai bun.

Mie mi se pare destul de bun prețul acestui monitor și trebui să-l comparați cu alte modele de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Nu e vorba de un ecran cu tehnologie 3D, dar e tot un LED cu caracteristici bune. Aici mă refer la următoarele dotări: diagonală de 27 inci, 5 ms, 1920 cu 1080 pixeli, contrast dinamic de 20000000:1, iluminare de 250 cd/mp, rată de refresh bună și unghiuri de vizibilitate pe orizontală/verticală de 178 grade.

Facilitățile oferite nu sunt multe: boxe integrate de 6W fiecare și montare VESA de 100 cu 100 mm. Ca și porturi are HDMI, ieșire audio, intrare audio PC și VGA. Prin HDMI calitatea imaginii e mult mai bună (când vizionați filme sau vă jucați jocuri, atunci se observă cel mai bine). Caracteristicile speciale ale sale sunt: panoul IPS și MHL. MHL nu e prezent pe toate monitoarele, dar ar trebui să fie deoarece e mult mai util decât un cablu HDMI (se încarcă când conectați cablul și se face doar prin USB). Bineînțeles, gadgetul trebuie să fie compatibil.

Plusuri: are funcția MHL (mult mai bună decât ați folosi o intrare video), arată bine, port pentru căști, port HDMI etc.
Minusuri: nu are.

Philips 274E5QHAB poate fi al vostru dacă aveți un buget generos, nu vă uitați la TV dar vă plac filmele, aveți o consolă ori vreți un ecran mare. Poate fi util chiar și pentru utilizatorii obișnuiți deoarece are cele mai bune caracteristici tehnice în acest preț. Puteți edita poze sau clipuri având în vedere rezoluția ecranului și există chiar și ecrane Retina, dar acelea sunt multe mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa