Philips 273E3LSB

Philips 273E3LSB e un monitor nou al anului 2013 de la Philips și ne încântă cu un ecran generos de 27 inci (circa 68 centimetri). Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în opinia mea, iar pentru acești bani primim un excelent monitor care poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor, dar și pentru jocuri.

Aspect

E un model de culoare neagră, iar acest lucru poate fi văzut din imaginile de alături. Datorită faptului că are e un ecran foarte mare o să vă ocupe cam mult loc pe birou și de aceea cred că facilitatea de montare pe perete e foarte bună pentru dvs. Normal că vine cu această facilitate și montându-l pe un suport o să economisiți spațiu.

Spatele
Spatele
Din față
Din față

Caracteristici tehnice

La partea de caracteristici tehnice se descurcă foarte bine și de aceea are cu ce a se lăuda. Diagonala de 27 de inci e una dintre cele mai mari diagonale de pe piață și o să vă ajute să vedeți filme la calitate superioară. În ciuda faptului că ecranul e unul extrem de mare, consumul de curent e infirm de 20W și asta deoarece e vorba despre un monitor Philips. Calitatea imaginii e una bună, iar la acest lucru contribuie contrastul tipic, numărul mare de culori care pot fi reproduse și iluminarea cu 300 de candele pe metru pătrat.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă chiar așa de mult; ecranul e unul foarte clar; vine cu porturi de tip digital și analog, adică cu DVI și VGA; vine cu facilitatea de montare pe perete datorită suportului VESA 100 pe 100; are un timp foarte mic de răspuns de 3.5 milisecunde; are port Kensington pentru ca nimeni să nu vă fure monitorul dacă îl expuneți undeva.
Contra: era interesant dacă avea rezoluție retina.

Concluzie

Aparatul de față e unul foarte bun pentru cei pasionați de tehnologie și nu numai. Nu vine cu un preț prea mare și din această cauză e un model accesibil oricui interesat. Utilizarea sa nu e deloc complicată, chiar dacă nu vine cu telecomandă precum modelele cu tuner TV, iar montarea pe un perete sau suport e și ea una destul de simplă pentru cei care se pricep la lucrurile casei.

Lasă un comentariu