Philips 247E3LHSU2, monitor cu două HDMI-uri

Philips 247E3LHSU2 este un monitor modern care vine cu cele mai noi porturi și cu tehnologia necesară afișării imaginilor cât mai clar posibil. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pa acești bani primim un periferic de 24 inci cu rezoluție mare și cu un consum foarte mic de curent.
E foarte bun pentru filme, dar poate fi utilizat și la jocuri… chiar dacă nu e un model special pentru jocuri. Dacă nu aveți un calculator atunci v-aș recomanda un Asus CM6870 sau un desktop Serioux ieftin.

Aspect

E de culoare neagră și în spate are cele mia utile porturi cum ar fi HDMI și VGA. Are chiar și boxe integrate ceea ce vă va scuti de achiziția de difuzoare… dacă nu aveți deja. Dimensiunile sunt mici, iar greutatea e de 4.5 kilograme ceea ce e foarte puțin.

Philips 247E3LSU 1
Din faţă
Philips 247E3LSU 2
Cum se prezintă din lateral

Caracteristici tehnice

247E3LHSU2 e un model a cărui diagonală are 23.6 inci, adică 60 centimetri ceea ce îl face numai bun pentru filme sau vizualizarea de poze. Puteți conecta o cameră video la el deoarece are porturi HDMI, iar datorită boxelor integrate puteți auzi și sunetul, dacă ați filmat cu sunet. Ecranul e realizat din LED-uri, lucru care contribuie la o imagine foarte clară, dar și la un consum foarte mic de curent.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran mare și clar; e ușor de instalat; consumul de curent e foarte mic… lucru caracteristic Philips; arată foarte bine; dispune de două porturi digitale de tip HDMI care vor facilita conectarea mai multor dispozitive; vine cu facilități utile cum ar fi boxele; garanția standard e de 3 ani, putând fi ajustată cu ajutorul garanției plus.
Contra: ecranul nu e unul cu panou IPS.

Concluzie

Monitorul de față ar fi de recomandat în special dacă îți place să te uiți la filme pe PC deoarece are posibilitatea de a afișa fără probleme filme HD și Full HD. Nici jocurile nu sunt neglijate de acest periferic, putând fi jucate fără lag, dar trebuie ținut cont de faptul că nu e vorba despre un monitor de jocuri, ci mai mult unul multimedia.

Te-ar mai putea interesa