Philips 243V5LSB, monitor LED 23.6 inci

Dacă ai un buget decent și vrei un monitor cu o diagonală mare și unghiuri bune de vizibilitate atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre Philips 243V5LSB. Acest periferic are un ecran de 23,6 inci, rezoluție Full HD și dispune de de port digital DVI. Datorită unghiurilor de 170/160 grade aș recomanda acest model cuiva pasionat de filme deoarece nu o să trebuiască să înclini ecranul atunci când te uiți la un film din pat… patul fiind mai jos decât monitorul.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu costă deloc mult și care arată excelent. Dacă cumva îți faci griji că are un consum prea mare de curent datorită ecranului de aproape 24 inci atunci trebuie să știi că are un consum infirm de curent – aproape 17 W. Consum așa de mic am văzut doar la monitoarele Philips și poate că asta e datorită faptului că folosesc WLED.

Aparatul
Aparatul

La capitolul caracteristici acest model se recomandă prin ecranul de 23,6 inci, disponibilitatea de port digital (care e DVI, pe lângă cel VGA care e de tip analog). Chiar dacă-i așa de mare acesta nu are boxe sau tuner TV, dar are suport Vesa așa încât să-l puteți monta pe un perete.
Chiar dacă e un model cu panel TN, acesta are un timp de răspuns mai bun decât la cele cu IPS, iar unghiurile sunt exemplare. Astfel nu o să trebuiască să înclinați monitorul atunci când vă uitați la un film ori ceva de genul.

Eu consider ca fiind atuuri la acest model ecranul LED mare, rezoluția Full HD, disponibilitatea de porturi multiple (de tip analog, dar și digital). Pe partea de OSD vine cu multe setări, însă nu vreau să intru prea mult în detaliu cu privire la acest aspect.

În rest, dacă vrei un monitor mare pentru acasă atunci acest monitor LED Philips 23.6″ ar fi ideal. Există multe modele de 23 și 24 inci, dar Philips întotdeauna a ieșit în evidență pe partea de televizoare și monitoare. Dacă nu mă credeți că e de calitate atunci vă invit să vă uitați la multitudinea de certificări de care dispune. Are și un fel de certificare Hg Free care presupune că nu are mercur… asta având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător dar și a dvs.

Te-ar mai putea interesa